vrijdag 26 september 2014

Woonaccessoires voor dierenliefhebbers

Ben jij een echte dierenliefhebber? Dan moet je dat gewoon in je interieur laten zien. Bijvoorbeeld door dekentjes met panterprintjes erop, een foto van een olifant aan de muur (die natuurlijk zelf gemaakt is) en uiteraard struikel je geregeld over de speeltjes van je hond of kat. Huisdieren- en dierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de nieuwe keuken- en woonaccessoires van Gifts & More. Leuk voor je zelf, maar zeker ook zeer geschikt om cadeau te geven natuurlijk!


In de pan loerende keukenschorten
De leuke keukenaccessoires kijken je letterlijk aan. De een wat meer uit de hoogte dan de ander, maar dat maakt het juist zo karaktervol. Heb jij een kip die in de pan loert via de ovenhandschoen? Of kies je toch liever voor een schattig konijntje op je schort? Of maak er een setje van, want je kunt een hele set met hetzelfde dier aanschaffen. De keukenaccessoires bestaan uit een schort, theemuts, theedoek en ovenwant. Maar je mag natuurlijk ook verschillende dieren in huis halen. Net zo gezellig natuurlijk. Het hoogwaardige materiaal is kleurvast en de afbeelding zal – zelfs na vele wasbeurten – sprankelend en mooi blijven.


Schorten en theemutsen uit de nieuwe collectie van Full Color

Mops, labrador of kip
De keuze voor de levensechte dierenafbeeldingen op de Full Color keukenaccessoires is door de bezoekers van de webwinkel van Gifts & More. De top 10 siert nu dus op de nieuwe keukenaccessoires. Je kunt kiezen uit teckel, buldog, blonde labrador, chihuahua, kat, kitten, wild zwijn, konijn en kip. Ook de nieuwe sierkussens bevatten deze gezellige dierenkoppies. De sierkussens zijn van een hoogwaardig canvas, waardoor de kleuren sprankelen en de dieren je echt lijken aan te kijken. Door wie wil jij gezellig aangestaard worden?

Landelijke stijl
De woonaccessoires van Gifts & More passen perfect in een landelijke stijl. Alle producten worden met respect voor de natuur geproduceerd. Een cadeau van Gifts & More is dus meer dan een gewoon cadeautje. De webshop biedt naast woonaccessoires ook tuin- en keukenaccessoires aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.