donderdag 10 augustus 2017

DierenPark Amersfoort presenteert: ZOO’n ZOOmer Food Festival 2017

Gezellige muziek, overal dieren en de heerlijke geur van versbereide hamburgers, churro’s, kibbeling en meer zijn de perfecte ingrediënten voor het ZOO’n ZOOmer Food Festival van DierenPark Amersfoort de komende dagen. Vanaf vanavond 10 augustus tot en met zondag 13 augustus geniet je van dieren en heerlijk eten uit veel verschillende foodtrucks door het hele park. En als het net weer zo een succes wordt als vorig jaar, dan wordt het wederom een paar avonden groot feest. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Lekker laat opblijven
Zoals gewoonlijk is de Amersfoortse dierentuinen gewoon open volgens de zomeropeningstijden: vanaf 9 uur in de ochtend. Alleen het park sluit pas om 10 uur in de avond. Kinderen en dieren mogen dus lekker lang opblijven. Vanaf 4 uur openen de foodtrucks de luiken en is het smikkelen en smullen geblazen tussen de dieren. Ook spelen er weer verschillende bands door het park. Er mag natuurlijk gedanst worden.

Tickets & entree
Tickets voor het ZOO’n ZOOmer Food Festival kosten vanaf 4 uur slechts € 5. Abonnementhouders met een jaarabonnement mogen gewoon gratis naar binnen. Bovendien mogen zij per abonnement 1 introducée gratis meenemen na 4 uur. Laat dat feestje dus maar beginnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.