woensdag 9 november 2016

STEM op het Leukste Uitje van Nederland

Het is weer zover! Er kan tot en met 15 december gestemd worden op het Leukste Uitje van Nederland en de verschillende Provincies. Apenheul zou graag de titel prolongeren of neemt DierenPark Amersfoort of GaiaZOO het stokje weer over? En hoe zit het met de Provincie uitjes? Pakt Landgoed Hoenderdaell weer de titel van Leukste Uitje van Noord-Holland? Pakt Berkenhof’s Tropical Zoo voor het zevende jaar op rij de titel van Zeeland? Of wordt het toch eindelijk een andere. Dat weten we pas volgend jaar. Doe mee en stem ook op het Leukste Uitje van Nederland, want alleen jij kan de leukste uitjes van het land en per provincie bepalen.

Lees ook: Leukste Uitje van Nederland overzicht waarin alle leukste uitjes van 2016 op een rij zijn gezet. Of het het verslag van de feestelijke uitreiking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.