woensdag 16 november 2016

Sinterklaasnieuwtjes van Hema, Plopsa en DierenPark Amersfoort

Gezellig he, die pepernoten en chocoladeletters in de schappen, de Sinterklaasjes en Pietjes die overal in de etalages hangen, de intocht van de Sint en zijn knechten… Het Grootste Kinderfeest van het jaar is weer begonnen! En daar horen natuurlijk leuke Sinterklaasnieuwtjes bij. Kijk ook op de websites van gemeentes, musea, clubs en dierenparken om te zien welke Sint-activiteiten er zijn en welke jou en je kind natuurlijk het meeste aanspreken!
(foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Componeer je eigen lied met de Hema Sintersizer
Ben jij een echte SinterSongwriter? Met de Sintersizer app van winkelketen Hema kun je helemaal los gaan! Bij Hema Nieuwendijk kun je zelfs op een echte muziekmachine aan de slag. De Sintersizer zal hier van 9 tot en met 25 november staan. Op 9 november onthulde zanger/presentator Tim Douwsma deze machine en liet meteen zijn eigen gemaakte Sinterklaaslied horen. Met je eigen SinterSong kun je overigens leuke prijzen winnen!
(foto: Presstigieux)

Sinterklaasweekends bij Plopsa!
Ja, de Goedheiligman komt ook graag in de Plopsa-parken. En om iedereen de kans te geven de Sint en zijn Pieten te ontmoeten, zijn er speciale Sinterklaasweekends georganiseerd. Compleet met shows, muziek en een goodiebag met lekkers voor de kinderen. De Sinterklaasweekends vinden plaats in Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt. In de Panne geniet je op 19, 20, 26 & 27 november en 3 & 4 december van een spetterend Sinterklaasfeest. In Hasselt ben je van harte welkom op 19, 20 & 27 november en 3 & 4 december.
(foto: Plopsa)

Sint komt naar DierenPark Amersfoort
Op 27 november is het feest in DierenPark Amersfoort. Sinterklaas komt dan namelijk en neemt veel pieten en pepernoten mee. En natuurlijk cadeautjes voor de dieren, want ook Sinterklaas houdt van dieren. Kom je ook swingen met de gezellige Pietenband? Je kan ze overal in het park tegenkomen, dus hou je ogen en oren goed open. Voor de kinderen zijn er ook leuke activiteiten. Genoeg te beleven dus!
(foto: DierenPark Amersfoort)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.