woensdag 14 mei 2014

Vergaderen op locatie: inspirerend & leuk

Soms is het heerlijk om even van de werkvloer af te zijn. Vooral wanneer je wil brainstormen of een bijzondere bijeenkomst – zoals een workshop of thema vergadering – wilt organiseren. Veel bedrijven huren dan een hutje op de hei en houden een Heidag, anderen kiezen voor een luxe hotel, maar ook een restaurant kan een besloten ruimte bieden om in alle rust tot goede plannen te komen. Maar waarom ga je niet met je collega’s naar een dierenpark om te vergaderen?
(foto: Berry de Nijs – Safaripark Beekse Bergen)


Schoolreisje?
Misschien zal het voelen als een schoolreisje als je met je collega’s naar een dierenpark gaat voor workshops en vergaderingen, maar je zal merken dat je weer helemaal ontspannen en productief aan de volgende werkdag gaat beginnen als je er echt even tussenuit bent geweest. Veel dierenparken in Nederland bieden daarom verschillende pakketten aan bedrijven aan waarin bijvoorbeeld een leuke workshop is opgenomen, alsmede een lunch en misschien wel ontbijt en diner. Naast de vergadering of brainstormsessie heb je dan meteen de gelegenheid om je collega’s beter te leren kennen. Bovendien kan het werken met dieren veel parallellen hebben met het werken in het bedrijfsleven, zodat je er ook nieuwe technieken leert om goed te kunnen functioneren op de werkvloer. (foto: Berry de Nijs - Dolfinarium)

Verschillend aanbod
Van het aaien van een dolfijn tot het voeren van de apen: het aanbod is heel verschillend. Alle parken bieden uiteraard een inspirerende omgeving aan met lunch en een goede vergaderzaal. Maar daarnaast kun je verschillende workshops of rondleidingen op maat uitzoeken. Zo biedt Landgoed Hoenderdaell een interessante rondleiding aan en kun je in Dolfinarium een training van de dieren bijwonen. Of kies je liever voor een zakelijk arrangement van DierenPark Amersfoort in combinatie met een leuke Soort zoekt Soort-programma? Dit zijn slechts enkele voorbeelden en mogelijkheden, want ook dierenparken zoals Apenheul en Ouwehand's Dierenpark bieden de mogelijkheid voor vergaderen op locatie. Voor bedrijfsuitjes en zakelijke arrangementen kun je terecht op de websites van de diverse dierenparken. (foto: Berry de Nijs - Burgers' Zoo)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.