donderdag 28 februari 2013

Nageltrends lente/zomer 2013: speel met kleur

Weet jij al wat de nieuwe nageltrends worden voor het komende seizoen? Rimmel London wel en samen met nagelstylist Adam Slee werd de pers afgelopen donderdag getrakteerd op de nieuwste trends en kleuren.

Anything goes
Adam Slee is nagelstylist en reist de wereld af om de nagels van sterren en modellen van een mooie lak of een bijzondere creatie te voorzien. Hij kwam even langs in Amsterdam op doorreis van New York fashion week naar Parijs om tijdens de perspresentatie van Coty meer over de aankomende nageltrends én de nieuwe lakken van Rimmel London te vertellen. Deze lakken verschijnen pas in mei in de winkel, maar de trends zijn overduidelijk. ‘Anything goes,’ aldus Adam. Oftewel: alles mag. Nou ja… alles?



Do’s & Don’ts
Er zijn wel een paar dingen die niet mogen volgens Adam. Zoals de French Manicure op veel te lange nagels waardoor je een soort color blocking krijgt tussen roze en wit. Ook de heel puntige nagels ziet hij deze zomer liever niet. Wat mogen we dan wel? Ronde, natuurlijke niet al te lange nagels en 3D art met bijvoorbeeld bloemetjes en dergelijke. Ook helemaal trendy wordt het ombre effect (een kleurverloop) op de nagels. En – als je er van houdt natuurlijk – speel met kleur. De kleuren op je nagels hoeven niet perfect overeen te stemmen met je outfit, als het er maar wel bij past. ‘En gebruik verschillende kleuren voor je vingernagels en je teennagels,’ vertelde Adam, ‘vooral in de zomer is het leuk om verschillende kleuren te gebruiken.’

Trendkleur
Tussen de nieuwe nagellakkleuren zien we dit jaar veel knallende, frisse, volle kleuren. Van knaloranje tot felroze en van klassiek rood tot de trendkleur van het jaar zeegroen. Wat past het beste bij jou? ‘Have fun,’ is de tip van Adam. En als straks de nieuwste kleuren op de schappen staan is dat ook geen probleem!



Tipje van de sluier: de nieuwste kleuren nagellak van Rimmel London zijn in samenwerking met Kate Moss ontwikkelt. Adam gebruikte deze kleuren terwijl hij zijn vaardigheden en fantasie de vrije loop liet op verschillende nagels van de aanwezigen… Onder andere op die van mij. Meer over deze bijzondere nagellak volgt eind april, natuurlijk hier op Writing Berries.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.