woensdag 15 november 2017

Uit tip: Swingen met de Ondiepse Kanaries

In Utrecht is er altijd veel te beleven, zo komt aanstaande zondag Sinterklaas weer naar de stad en kan je het hele weekend is er Smartlappenfestival in de binnenstad. Wat je ook niet mag missen zijn de zangkunsten van de Ondiepse Kanaries. Zaterdag 18 november vliegen zij door de tijd en zingen bekende liedjes van 1940 tot nu. (afbeelding: De Ondiepse Kanaries)

Toppers van toen & bekende hits van nu
De Ondiepse Kanaries vliegen door de tijd is een feest der herkenning voor jong en oud. Op zaterdag 18 november vliegen zij maar liefst twee keer door de tijd. Een keer om 15.00 uur en de tweede keer om 20.00 uur. Liedjes van ABBA, Drs. P, Annie M.G. Schmidt en Ray Charles komen voorbij in een verrassend Nederlands jasje. De optredens vinden plaats in het Zimihc Theater Zuilen, Vorstelijk Complex. Kaartjes kosten € 7,- en zijn verkrijgbaar aan de kassa van het theater en via de website: www.ondiepsekanaries.nl.

Vrolijke muziek uit het Utrechtse Ondiep
De Ondiepse Kanaries zijn een gemengd koor uit de wijk Ondiep uit Utrecht. Het koor is opgericht in oktober 2014 en komt voort uit de ‘Volksopera Ondiep’. Met het Nederlandse en Engelstalige repertoire toveren ze bij iedereen een glimlach op het gezicht. Misschien heb je ze al gezien en gehoord op lokale festivals, zoals het Festival van het Nederlandse Lied en het ZON Festival.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.