donderdag 16 november 2017

Flaming Baltic Tulips geplant in Keukenhof

Afgelopen maandag was er weer een bijzonder plantmoment in Keukenhof te Lisse. Dit keer werden de Flaming Baltic Tulips geplant ter ere van het 100 jarig bestaan van de Republiek Estland, Letland en Litouwen. De tulpen werden geplant door H.E. Mrs. Kaili Terras (ambassadeur van Estland), H.E. Mrs. Ilze Rūse (ambassadeur van Letland) and H.E. Mr. Vidmantas Purlys (ambassadeur van Litouwen). (foto: Keukenhof)

Jubileum
In 2018 vieren de Baltische Staten Estland, Letland en Litouwen hun 100 jaar onafhankelijkheid. In het feestelijk jaar staan deze tulpen in Keukenhof in bloei. Je vindt ze het komende seizoen onder meer aan de noordzijde van het Willem-Alexander Paviljoen. Wanneer straks de Keukenhof weer open gaat in het voorjaar, zullen deze bijzondere tulpen zeker in bloei staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.