dinsdag 28 november 2017

Newby thee geschenken: puur genieten

De dagen worden korter, kouder en een stuk natter (vooral de afgelopen weken). Dan is er eigenlijk niets lekkerder dan lekker met je warme sloffen aan en een dekentje om je heen op de bank te kruipen met tussen je handen een stomende kop thee… Newby introduceert voor de feestdagen feestelijke geschenksets met de heerlijkste theeën die met zorg zijn uitgezocht. Denk aan heerlijke Masala Chai, Green Sencha of een van de smaken Rooibos thee. De cadeaus voor een echte theeliefhebber. (foto: Newby)

Luxe geschenksets
De collectie luxe geschenksets bestaat uit 3 verschillende cadeaus. Kies bijvoorbeeld voor The Heritage collection bestaande uit 10 soorten zwarte thee en 4 soorten groene thee per soort verpakt. Speciaal voor de feestdagen zijn de verpakkingen extra mooi aangekleed. The Crown Assortment is het kroonstuk van de geschenksets. De ronde cadeaubox bevat 6 vakken met ieder 6 zakjes thee. Het assortiment bestaat uit satijnenzakjes met een selectie groene en zwarte thee. Hou je van losse theesoorten? Kies dan voor The Classic Caddy Collection, bestaande uit zakjes met losse groene of zwarte thee. Deze theeën zijn verpakt in bijzondere blikjes met een prachtig design. (foto: Newby)


Geproefd: Green Sencha & Masala Chai
Ik hou van Newby en de reden is simpel: de theeën zijn smaakvol en zeer in balans. Zelfs wanneer je de thee iets te lang laat trekken of koud laat worden smaakt deze heel goed. Ook de zwarte thee. Daarom was het weer een extra feestje om Newby thee te mogen testen. De smaken Masala Chai en Green Sencha losse thee stonden vandaag op het menu – in de normale verpakkingen, maar je kan deze ook in de luxe cadeauverpakkingen terugvinden.
Ik ben dol op Masala Chai. De geur, de kleur, de smaak… het is perfect om iedere koude herfst- of winterdag mee op te fleuren. Het doosje is versierd met het patroon van Indiase stoffen en dit patroon zie je ook terug in het zakje waar je theebuiltje luchtdicht in verborgen zit. Bij het open van deze folie komt de heerlijke geur je al tegemoet. De smaak van de Masala Chai is echt heerlijk: kruidig, warm en vooral mooi in balans. Je kan deze zo drinken, maar ook ‘dirty’ met melk.
De Green Sencha losse thee is ook een pareltje van Newby. De thee is verpakt in een folie, zodat deze lekker vers blijft. Na openen kun je deze in het doosje bewaren, maar het is aan te raden om het in een theeblikje te doen – zodat je het echt goed tegen vocht kan beschermen. De mooie lange gedroogde theeblaadjes zetten flink uit geven zo hun heerlijke smaak af. Je hebt maar 1 theelepeltje in een zakje of thee-infuser nodig, laat 2 tot 3 minuutjes trekken en… geniet! (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

De theeën en geschenksets zijn verkrijgbaar via NewbyTeas.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.