maandag 3 juli 2017

Eerste Aquamarathon Zwembad De Kwakel groot succes

Zwemmen is goed voor een mens. Aquasport beoefenen ook. Zelf ben ik ook wekelijks in het zwembad te vinden voor een driekwartier intensief sporten in het zwembad met de ene keer dumbbells, de andere keer shapers of soms gewoon met driekwart gevulde halve liter flesjes. Ik sport in Zwembad De Kwakel en doe dit al vijf jaar. De instructrice – Willy – organiseert altijd leuke activiteiten rondom de feestdagen. En afgelopen 15 juni organiseerde zij een heuse drie uur durende Aquamarathon! En ja… ondergetekende deed ook mee. (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)

Drie uur intensief sporten
De marathon vond plaats in het recreatiebad – waar er ook normaal gesport wordt doordeweeks – van 14:00 tot 17:00 uur. 35 vrouwen en 1 man traden die middag aan. De leeftijden varieerden van begin 30 tot dik in de 80! Tijdens de marathon genoten we met zijn allen van de muziek, terwijl er keihard getraind werd. Zo werd er volop met water geschud in de eerder genoemde halve literflesjes, stond er een circuit met shapers, powersticks en halterstokken op het programma en werden er een drietal Aquasport dansjes gedaan. Om het uur was er ruimte voor een hapje en drankje (verzorgd door de sportbar en het zwembad zelf). Na afloop werden alle deelnemers getrakteerd op een certificaat en een heerlijk buffet. Dat hadden we wel verdiend!Groot succes
Kortom: de allereerste Aquamarathon van Zwembad De Kwakel onder bezielende leiding van Willy was een groot succes! Iedereen heeft het reuze naar zijn zin gehad en iedereen heeft het volgehouden. Al was het zo nu en dan even flink afzien. En volgende keer? Ja, dan doe ik zeker weer mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.