woensdag 6 juli 2016

Newby Mango & Strawberry ijsthee: zomer in je glas

Het is juli. De zon schijnt en het rijpe, sappige zomerfruit is klaar om door ons opgegeten te worden. Of verwerkt in heerlijke drankjes. Geniet van lange zomermiddagen en zwoele zomeravonden met zelfgemaakte ijsthee gemaakt met Newby Mango & Strawberry Fruit Infusion thee. Deze thee kun je ook gewoon warm drinken, maar de fruitige smaak komt echt helemaal tot zijn recht als ijsthee. En ja… ik mocht het voor jullie proeven. Hoe het smaakt? Alsof er een warm zomerzonnetje tussen de ijsblokjes in je glas zit. (foto: Newby)

Recept


Zo maak je het klaar
Wanneer je de zak of het doosje opendoet dan komt de heerlijk zoete geur van gedroogde mango en aardbeien (samen met hibiscus, blokjes papaya en bietwortel, stukjes appel en rozenbottel) je tegemoet. De heerlijke losse thee doe je met 100 ml heet water in een glas of kopje. Laat het 5 tot 10 minuten trekken, zodat de heerlijke fruitsmaken echt het water overnemen. Daarna neem je je favoriete glas (met deksel is handig voor buiten) en vult dat met ijsblokjes. Schenk de thee eroverheen door een theezeefje. Door de ijsblokjes, koelt de thee direct af waardoor je kunt genieten van een heerlijke koude, zomerse drank. Het is zo klaar en smaakt heerlijk zoet en verfrissend. Je proeft de smaak van echt fruit.(foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)

Drink Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.