woensdag 9 september 2015

Loving Blends: met liefde voor je haar

Tijdens het L’Oréal Event afgelopen juni werden we niet alleen verwend, we werden als leden van de pers ook getrakteerd op een heel mooi, liefdevol product voor je haar: Loving Blends. In deze tijd zijn we niet alleen op zoek naar producten die je haar verzorgen en op milde wijze reinigen, maar ook naar producten die verwennen. Een intense geurbeleving is heel belangrijk en draagt bij aan de ontspanning van een warm bad of verfrissing van je douche. Loving Blends is dit allemaal… en een beetje meer.


Natuurlijk & rijk
De Loving Blends haarverzorgingslijn is een compleet assortiment waarbij natuurlijke ingrediënten je haar voeden, beschermen en het een gezonde glans geven. Uiteraard zijn er verschillende lijnen met ieder een andere focus. Zo is er de 2-in-1 shampoo Vanille & Papaya, een totale range met verzorgingsproducten genaamd Honing Goud en bescherm je gekleurd haar of highlights met de heerlijke blend van Argan & Cranberry. Blond haar geniet van Kamille & Bloemenhoning, terwijl haar dat snel vet wordt geniet van de verzorging van Citroen & Zachte klei. Argan & Camelia olie is een totale verzorgingslijn voor dof en droog haar, terwijl Mythische olijf de gevoelige hoofdhuid en zeer droog haar voedt van de wortel tot in de puntjes. Helemaal fijn om te weten is dat alle shampoos en conditioners helemaal vrij zijn van parabenen. En dat allemaal met een heerlijke, zachte mix aan geuren waar je gewoon spontaan verliefd op wordt…

Honing Goud
Uiteraard mocht de pers ook een shampoo en conditioner testen. Ik ben erg blij met de serie Honing Goud. De heerlijke geur werkt ontspannend, terwijl mijn haar – dat snel in de knoop draait en wel wat extra voeding kan gebruiken – intens verzorgd wordt. Mijn haar valt veel soepeler, de natuurlijke slag is terug en het voelt ook nog eens veel voller aan. Je merkt gewoon dat je haar met liefde wordt omringd. Heerlijk!

Loving Blends van Garnier is vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen.
Meer weten? Kijk op Garnierzorgvoorjezelf.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.