vrijdag 11 september 2015

essence: Happy Girls Are Pretty

Van de week liep ik weer eens een Kruidvat binnen bij mij in de buurt en daar zag ik de gezellige nieuwe trend editie van essence met de naam Happy Girls Are Pretty. Heerlijke nazomerse kleuren, waarmee je het begin van de herfst moeiteloos in gaat. De namen van de make-upjes zijn – zoals je van essence mag verwachten – uiterst gezellig. Wat dacht je bijvoorbeeld van de kleur Live, Laugh, Love and Repeat voor een sheer lipbalm lipstick of Happiness is… Seeing Your Smile voor het doosje met vijf opelkaar afgestemde kleurtjes oogschaduw?


De lijn bestaat uit verschillende nagellak, zowel glanzend als poederig mat, een nagelvijl, twee oogschaduw kits, twee sheer lipbalms, twee ultra slim eye pencils, een multi colour blush en een contouring set. Deze limited trend edition ziet er extra gezellig uit door het sierlijke lettertype en de verschillende afbeeldingen die in de blusher en oogschaduw zijn gedrukt, zoals gezellige bolletjes wol en de tricot breistijl. De trend editie Happy Girls Are Pretty is verkrijgbaar tot en met half oktober.
De afbeeldingen op de foto’s hieronder zijn echter niet op schaal.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.