dinsdag 29 september 2015

Dierbare Vrienden van Stichting OOPOEH

Op Werelddierendag lanceert Stichting OOPOEH het boekje “Dierbare Vrienden – Die maak je met Stichting OOPOEH”. Werkelijk een schitterend vierkant boekje met twaalf geweldige verhalen van OOPOEH’s en de huisdieren waarop zij passen. OOPOEH staat voor Opa’s en Oma’s Passen Op Een Huisdier en geeft direct weer wat deze stichting dit jaar alweer drie jaar doet: ouderen in contact brengen met huisdieren die wel een oppas kunnen gebruiken.

Goede match
De OOPOEH’s geven zichzelf op via de website of door de stichting te bellen (alle gegevens vind je onderaan dit artikel). Hierbij kunnen ze aangeven hoe vaak ze op een huisdier willen passen, wat voor een soort huisdier dit mag zijn en natuurlijk of je op meerdere dieren (niet tegelijk, mits ze uit hetzelfde gezin komen) zou willen passen. Vervolgens zoekt de stichting hier het perfecte huisdier bij vanuit de inschrijvingen van huisdieren. Oprichtster Sofie Brouwer en haar team weten de perfecte match te maken tussen baasje, dier en oppas. En dat levert prachtige verhalen op.

Jubileum
Vanwege het driejarig jubileum brengt Stichting OOPOEH een boekje uit met verhalen van OOPOEH’s en huisdierbezitters. Deze mooie portretten geven perfect weer hoe ouderen veel plezier beleven aan het oppassen. Maar ook hoe fijn de huisdierbaasjes het vinden dat er een OOPOEH op hun trouwe vriendje past. Wil jij de stichting een warm hart toedragen en ervoor zorgen dat veel ouderen plezier kunnen beleven aan een huisdier? Bestel dit boekje dan via de website tegen de verzendkosten en een zelf te bepalen donatie.

Contactgegevens
Wil je OOPOEH worden of ken je iemand die graag OOPOEH zou willen zijn? Of ben je op zoek naar een liefdevolle oppas voor je huisdier? Neem dan eens contact op met Stichting OOPOEH via de website. Je kunt uiteraard ook bellen: 020-7853745.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.