woensdag 28 januari 2015

Populairste vakantiebestemmingen volgens Zoover

De Vakantiebeurs is alweer een tijdje voorbij, maar het vakantiegevoel is gelukkig nog niet verdwenen. Naast het vinden van vakantie-inspiratie maakte Zoover, de grootste beoordelingssite van de Benelux, ook de meest populaire vakantiebestemmingen en stedentrips bekend tijdens de Vakantiebeurs, volgens de bezoekers van Zoover. En de winnaars zijn… (foto's: Zoover)


Beste Stedentrip: Krakau, Polen
Beste Vakantieland Europa: Oostenrijk
Populairste vakantieland Europa: Frankrijk
Beste vakantieland buiten Europa: Bonaire
Populairste vakantieland buiten Europa: Egypte
Beste campingland: Oostenrijk
Populairste campingland: FrankrijkDe consumentenprijzen worden uitgereikt op basis van beoordelingen van reizigers en bezoekersgedrag op Zoover. Er is hierbij gekeken naar de waardering van alle bestemmingen in een land en alle waarderingen van accommodaties. Voor de awards zijn ruim 300.000 consumentenbeoordelingen over 2014 meegenomen. Ben je het niet eens met de uitslag? Kijk dan op Zoover.nl, maak een account aan en geef je mening over jouw favoriete uitjes, stedentrips en vakanties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.