donderdag 9 januari 2014

Goedgemutste breicampagne: nieuw record aantal mutsjes

Ze mogen dan heel onschuldig zijn, maar de Innocent Smoothies zien er deze maand wel heel schattig en ondeugend uit met hun gebreide mutsjes op. Dit jaar heeft Innocent Smoothies maar liefst 106.146 kleurrijke, grappige en kunstige mutsjes mogen ontvangen van breiers uit heel Nederland. En deze zijn met smoothies en al het land in gestuurd om jou tot verkoop te verleiden. Iets wat je beter niet kunt laten, want van iedere goedgemutste Innocent smoothie gaat er 20 cent naar het Nationaal Ouderenfonds. Mijn 40 cent zijn overigens al binnen!



Doelstelling
De 106.146 mutsjes vormen samen een nieuw verpletterend record. Innocent Smoothies had stiekem gehoopt om 125.000 mutsjes te ontvangen dit jaar. Maar omdat ze het Nationaal Ouderenfonds een zeer warm hart toedragen – en niet kijken op een paar mutsjes – hebben ze toegezegd dat wanneer alle goedgemutste smoothies verkocht zijn, ze alsnog € 25.000,- schenken aan het Nationaal Ouderenfonds. Nog een reden om uit te kijken naar deze overheerlijke, goedgemutste smoothies. Alvast namens Innocent hartelijk bedankt voor het kopen van een of meerdere smoothies. Uiteraard ga ik genieten van mijn goedgemutste smoothie en kijk alweer uit naar het komende najaar wanneer iedereen weer gaat beginnen met breien!


Wil je meer weten over de Goedgemutste breicampagne? Kijk dan op InnocentDrinks.nl of lees de vorige artikelen over deze campagne hier op Writing Berries door op een van de volgende plaatjes te klikken:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.