vrijdag 3 januari 2014

Geen koude voeten met hippe sloffen

Het nieuwe jaar is op zijn zachtst gezegd frisjes begonnen. Heb jij ook zo snel koude voeten? Zelfs met sokken aan? Dan kun je beter sloffen aantrekken. En er zijn er heel veel om uit te kiezen!



Blote voeten
Wist je dat je voeten sneller warm worden in sloffen wanneer je er met blote voeten in gaat? De huid van je voet komt dan rechtstreeks in contact met de verwarmende stoffen, waardoor je sneller warme voeten krijgt. Dit geldt vooral voor sloffen die helemaal om je voet sluiten. Heb je instap pantoffels dan is het verstandig om wel een paar katoenen sokjes erbij aan te trekken.

Berensloffen
Helemaal trendy zijn de op laarsjes lijkende berensloffen. Gemaakt van het zachtste pluche en gevoerd met een (vaak nep) schapenvachtje of fleece. Lekker warm om mee op de bank te hangen, maar je kunt er ook even mee de tuin of het balkon op stappen. Veel van deze berensloffen hebben namelijk een vrij stevige zool.

Funtoffels
Natuurlijk zijn de vrolijke dierenpantoffels ook nog steeds helemaal hip (maakt niet uit hoe oud je bent!). Kies eens voor een paar echte berenpantoffels, zoals een lekkere pandabeer of bruine beer. Deze dikke knuffels voor aan je voeten verwarmen je koude tenen in mum van tijd. En ze zien er ook nog eens heel gezellig uit.


Wit pluche van Otto / Spannende luipaard van Sacha / Funtoffels uit de collectie van Scapino

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.