woensdag 16 januari 2013

Kom tot rust met Sleepytime Lemon Jasmine Green Tea

Buiten is het prachtig. Een witte deken sneeuw bedekt de natuur en alles lijkt te slapen… Maar binnen wil je de slaap niet vatten. Dat kan bijvoorbeeld doordat je een heel drukke dag hebt gehad met de kinderen, deadlines moest halen of gewoon omdat je heel lang in de file hebt gestaan. Heb jij moeite om ’s avonds tot rust te komen zodat je van een goede nachtrust kunt genieten? Ontspan met yoga, lees een boek en drink Sleepytime Lemon Jasmine Green Tea van Celestial Seasonings.



Kruidenmix
Misschien ben je wel bekend met de heerlijke cafeïnevrije kruidentheeën van Celestial Seasonings. Sleepytime is daar één van de bekendste en populairste van. Deze thee bestaat al 40 jaar en bestaat uit een speciale kruidenmix waar je heerlijk rustig van wordt. Nieuw is Sleepytime Lemon Jasmine Green Tea, waaraan de speciale Sleepytime mix nog extra ingrediënten zijn toegevoegd, namelijk citroen, jasmijn en groene thee. De thee is hierdoor zacht van smaak en heerlijk rustgevend.

Natuurlijk
Het fijne van deze heerlijke thee is dat het voor 100% uit natuurlijke kruiden bestaat. De thee bevat geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen, geen cafeïne, gluten en conserveringsmiddelen. Ook hoef je niet wakker te liggen van de productie van de thee, theezakjes en verpakking. Alles is geheel recyclebaar en houtvrij. Je kunt dus zorgeloos genieten van deze heerlijke thee.

Slaap lekker
Trek dus je favoriete pyjama en sloffen aan, nestel jezelf lekker in je bed of op de bank en laat de zorgen van de dag van je afglijden met een mok warme Sleepytime Lemon Jasmine Green Tea. Hmm… slaap lekker!


Meer over deze thee en de andere theeën van Celestial Seasonings vind je op de website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.