maandag 21 januari 2013

Dance SoulBlues voor tablets



Vandaag is het Blue Monday, de meest depressieve maandag van het jaar. Volgens deskundigen blijkt de derde maandag van het jaar iedereen een beetje in een dip te doen belanden. Een goede remedie voor een dip is lekker relaxen en iets leuks doen. Bijvoorbeeld op de bank kruipen met een goed boek, of met je tablet. Je kunt dit natuurlijk ook combineren, want lezen op iPad of andere tablets (naast de speciale e-book readers) wordt steeds populairder. Ben je op zoek naar een leuk boek om te lezen op je tablet? Kies dan eens voor Dance SoulBlues.



Boek met muziek
Dance SoulBlues zag op 2 oktober 2006 het levenslicht als gedrukt exemplaar en is sinds 26 november 2012 ook verkrijgbaar als e-book voor tablets, zoals Android tablets, Windows tablets en iPad. Het boek gaat over jong volwassenen die op een kruispunt in hun leven staan. Ze zijn aan elkaar verbonden door de band waar ze in spelen en de voorzichtige eerste stappen in de grote wereld van de popmuziek. Maar daarnaast zijn het ook gewoon mensen, op zoek naar hun plekje in de wereld, in relaties met elkaar en in de liefde. Muziek staat daarbij wel centraal.

Verkrijgbaar via Tablisto
Dance SoulBlues e-book is verkrijgbaar via Gopher.nl (de uitgeverij) en de Tablisto App (verkrijgbaar via de Appstore of Google Play) kun je het boek aanschaffen en lezen. En je kunt natuurlijk meteen ook andere titels voor je virtuele boekenkast aanschaffen. Dance SoulBlues kost € 14,00 en de Tablisto App is gratis.

Gedrukt
Wil je toch liever een gedrukt exemplaar? Dan kun je deze bestellen via de uitgeverij of via Bruna.nl.

Inbetweeners
Dance SoulBlues is geschikt voor jongeren vanaf 14 jaar die tussen kinderliteratuur en volwassenen literatuur in zitten. Het boek spreekt tieners aan die worstelen met het zichzelf zijn, met de zoektocht naar het plekje in de wereld en die houden van muziek. Hoewel het boek gaat over jonge twintigers spreken de thema’s over liefde, zwangerschap en relaties met ouders zowel tieners als volwassenen aan. Op zoek naar een goed, vlot geschreven boek voor de boekenlijst? Dan is Dance SoulBlues echt iets voor je tiener of jezelf.



Veel leesplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.