dinsdag 12 december 2017

Genieten van kerst tijdens het HEMA Kerstevent

Ik kan het niet helpen, als er buiten zoveel sneeuw ligt, dan ga ik spontaan ‘I’m Dreaming of a White Christmas’ neuriĆ«n en krijg ik zo’n nostalgisch Kerstgevoel. Nu heb ik dat gevoel al sinds afgelopen donderdag 7 december. De reden is simpel: op die dag was ik – samen met andere bloggers – uitgenodigd voor het HEMA Kerstevent in Amsterdam. Dat gaf een instant Kerstgevoel, zelfs al regende het die dag pijpenstelen. (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)

Inspiratie
Het leuke aan zo een event is dat je de Kerstspulletjes in themabomen bij elkaar kan zien. In de winkel liggen de spulletjes los en zijn ze net zo leuk, maar eenmaal bij elkaar in een boom heb je gewoon zin om je boom ook zo te versieren. Zo stond er een mooie groene boom vol rode ornamenten met een klassiek Kerstgevoel, maar ook een donkere boom vol blauwe en gouden ornamenten. Zelf was ik ook erg gecharmeerd van de Pandaberen in de boom en de witte kunstboom met kleurrijke robots, ijsjes en andere ornamenten.


Aan tafel!
Natuurlijk is een Kerstevent niet compleet zonder lekkere hapjes. Voor Kerst heeft HEMA dit jaar flink uitgepakt en het kon gewoon geproefd worden tijdens het event. Taarten, koekjes, chocolaatjes, gebakjes, cakes, popcorn, broodjes, vleeswaren, salades, fruit… aan alles was gedacht. Natuurlijk kon er ook geproefd worden van de heerlijke HEMA wijnen. Bij binnenkomst werd een ieder getrakteerd op de frisse HUGO 0% van HEMA. Een aanrader voor iedereen die een bijzonder drankje wil drinken tijdens de feestdagen, maar nog moet rijden – of niet van alcohol houdt. De HUGO 0% vond ik heel lekker fris (met vlierbes en munt), maar de tulband met rode glazuur en gember was ook zalig.


Tijd voor een feestje
Maar het Kerstevent van HEMA was ook vooral een leuk feestje waar je gezellig mensen kon ontmoeten. Er mocht gedanst worden in de Silent Disco, je kon op de foto op een HEMA bed, je laten opmaken door een visagist, cadeautjes inpakken en Kerstkaarten maken. Ook kregen we van HEMA een mooi Kerstcadeau: een ter plekke met laser gegraveerde houten. Na een zeer gezellige, lekkere en leuke middag/avond was het dan toch weer tijd om naar huis te gaan. Dank je wel HEMA voor de uitnodiging. Het was echt genieten. Daarom ook een shout-out naar Melissa van MelissaSchrijft.nl en Lisanne van OhMyBookBlog.com, want ook jullie maakten het event extra leuk en gezellig!

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.