vrijdag 6 juni 2014

Zomerse kleuren voor je nagels

JA! Het is juni, de zon schijnt en de zomer zal officieel deze maand ingaan. Op mijn bureau staat een doosje vol vrolijke kleurtjes nagellak. Zonnig geel, Braziliaans groen, vrolijk knalroze, diepzinnig turkoois, sappig oranje…het zijn slechts vijf van de zomertinten die dit jaar het straatbeeld zullen beheersen.



Naast volle kleuren zullen pastels de zongebruinde handen extra accentueren. En denk bij pastel niet aan een zacht kleurtje zonder passie: de pastels van nu hebben een volle kleur die gezien zal worden. Maar ja… met zoveel keuze is het soms moeilijk kiezen. Gelukkig mag je deze zomer ook iedere nagel een ander kleurtje geven. Zo kun jij genieten van alle mooie kleuren die het (nagellak)spectrum te bieden heeft en van een zonnige, vrolijke zomer! Tja, ik kon vandaag ook niet kiezen, dus ter ere van de zomer een zonnige nailart. Geniet lekker van je weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.