dinsdag 29 oktober 2013

Halloween: scary-cure met imPress

Er zijn veel tutorials te vinden op Internet als het gaat om extravagante Halloween make-up en haar. Maar als je uren voor de spiegel hebt gestaan, worden de nagels vaak vergeten. Soms worden ze even snel zwart of bloedrood gelakt, maar de tijd nemen voor een uitgebreide scary-cure is er weer niet bij. Wist je dat je in een handomdraai een scary-cure bij je zelf kunt uitvoeren, waar je vriendinnen jaloers op zullen zijn? Met imPress press-on manicure natuurlijk!



Funicure van imPress
De press-on nagels van impress bestaan alweer een tijdje en worden door veel meiden en vrouwen regelmatig gebruikt om de nagels in een handomdraai een mooie, trendy of vrolijke look te geven. Speciaal voor Halloween zijn er zeven nieuwe varianten: drie manicures geinspireerd door Disney Villains Cruella deVille, de Evil Queen van Sneeuwwitje en Maleficent, de heks van Doornroosje, en vier echte enge scray-cures voor Halloween: zwart, bloedrood, met groene kattenogen en doodskoppen en spinnewebben.

Snel & eenvoudig
Maar hoe werkt het precies? Heel eenvoudig. Alles wat je namelijk nodig hebt zit in het doosje. Voor deze tutorial ga ik alleen mijn linkerhand van een spannende scary-cure voorzien.
Stap 1: kies de nagels uit die het beste passen op je eigen nagels. Leg deze klaar in de juiste volgorde van je hand. Tip van imPress: kleinere nagels leveren het mooiste resultaat.
Stap 2: maak de nagels schoon en vetvrij met het bijgeleverde schoonmaakdoekje.
Stap 3: verwijder het folietje aan de achter kan van de nagel en druk de nagel enkele seconden op je eigen nagel. De brede kant is de basis van de nagel, deze plak je boven je nagelriem. Begin bij je pink en eindig met je duim. Eventueel scherpe randjes kun je met de bijgeleverde vijl verwijderen.
En klaar is je scary-cure. Vind je de nagels te lang dan kun je ze altijd korter vijlen of een stukje afknippen.




Verwijderen
De nagels blijven tot een week zitten, maar je kunt ze natuurlijk ook eerder verwijderen. Soms kun je de nagels heel voorzichtig loshalen, begin daarbij aan de zijkant van de nagel. Lukt dit niet, breng dan een paar druppels nagellakremover of olijfolie aan op de randen van de nagels. Even wachten en je kunt de nagels eenvoudig verwijderen.

Veel plezier met je scary-cure! En kijk ook op imPressManicure.com voor meer tips voor het aanbrengen van deze superleuke nagels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.