dinsdag 17 september 2013

Goedgemutste Smoothies

Voor het zevende jaar op rij worden de breinaalden weer uit het stof gehaald en komen de restjes wol op tafel, want Innocent Smoothies is de Goedgemutste breicampagne weer begonnen. Ook dit jaar hopen zij op veel inzendingen van kleine mutsjes om op de kleine flesjes te plaatsen. Het thema van de Goedgemutste breicampagne is ‘Met wie brei jij’, want samen breien is natuurlijk nog gezelliger!



Eenzame ouderen
Zeven jaar geleden startte Innocent Smoothies deze campagne om eenzame ouderen een dagje mee uit te nemen, zodat ze zich minder alleen zouden voelen. Dat was zo’n groot succes dat er met het jaar meer mutsjes worden gebreid en goedgemutste smoothies worden verkocht. Daarom roept Innocent ook dit jaar weer iedereen op om mee te doen. En trommel zelf dan meteen vriendinnen, moeders, juffen en andere breiers op voor een gezellige middag mutsjes breien. Je kunt ook zelf een middagje met ouderen in het bejaardenhuis gaan breien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Brei jij ook mee? De opbrengst van de Goedgemutste smoothies gaat naar het Ouderenfonds.

Wil je meer weten over deze campagne en hoe je de mutsjes kunt inleveren? Kijk dan op Innocentdrinks.nl en brei mee. Hier vind je ook patronen voor de diverse mutsjes. Veel breiplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.