vrijdag 5 april 2013

Happy Feet & Fingers

Volgens het weerbericht gaat de lente volgende week echt van start. Hoewel het vanzelf lente en zomer zal worden dit jaar, wachten we toch met smart op die eerste zonnestralen. Het is tijd voor rokjes, shorts en sexy sandaaltjes, slippers en open schoentjes. Het is tijd voor felle kleuren, mooie nudetinten en glitters. De trends voor je nagels werden gepresenteerd aan de pers al in februari bekend gemaakt, maar de kleuren staan vanaf april en mei in de winkels. Maak je voeten en handen (en dus jezelf) blij met een van deze prachtige kleuren!



John van G – subtiel & kleurrijk
Het hippe merk John van G brengt een frisse limited edition lente en zomerlijn uit met kleuren die je naar Italiaans ijs doen smachten. Aardbeien roze, bosbessenpaars, knal blauw en pistache groen zijn de kleuren die terug komen in de oogschaduw blokjes en mooie, zachte potloden. Ook de nagellak biedt prachtige zomerse kleuren zoals knalroze en een parelmoer oranje, maar ook subtiele lentetinten zoals een zacht glanzend roze en de aan koffie met melk doen denkende tint met een gouden glans. Het fijne van de kleuren van John van G is dat ze snel drogen en je zelf de intensiteit van de kleur kan bepalen door meerdere laagjes over elkaar aan te brengen. Verkrijgbaar sinds het begin van deze maand.

Rimmel London – Get Kate’s look!
Kate Moss is al jaren het gezicht van Rimmel London. Maar wist je ook dat ze zich met het ontwerpproces mag bemoeien? Voor de nieuwe nagellaklijn heeft ze bijvoorbeeld mee geholpen met het uitzoeken van de kleuren en heeft ze zelf de namen bedacht. Nagellak, zo zegt Kate, is het ultieme accessoire, want je kunt iedere dag een andere kleur dragen, terwijl je je outfit basic houdt. De lijn nagellak van Rimmel heet voluit Salon Pro with Lycra nailpolish en bestaat uit 25 kleuren, waarvan 9 zijn gecreëerd met Kate Moss (deze zijn te herkennen aan haar handtekening op de flacon). De nagellak bevat lycra waardoor het flexibel blijft en mee blijft bewegen met je nagel. Zo blijft de nagellak langer zitten. Daarnaast heeft het de felbegeerde gelfinish die je ook krijgt als je gelnagels laat zetten. Tussen de heerlijke kleuren met vrolijke namen zoals Grape sorbet, Hip Hop, Soul Session, Peppermint en Riviera Red zit ook jouw favoriete kleur. De kleuren zijn verkrijgbaar vanaf mei (dus nog even geduld).

Sally Hansen – verzorg je nagels met kleur
Sally Hansen is in Amerika hét salonmerk bij uitstek en dat is niet zo gek als je bedenkt dat het merk voorloper is op het gebied van manicure. Complete Salon Manicure heet de lijn en bestaat uit tien flacons… met kleuren! Ieder flesje bevat namelijk een complete manicure, met gel shine en anti-chip behandeling. Kies je favoriete kleur en verzorg je nagels terwijl je je nagellak aanbrengt. Naast gel shine en anti-chip bevat de nagellak de eigenschappen van een base coat, top coat, nagelversterker, groei behandeling en natuurlijk kleur. Het creëren van gezonde, mooie nagels aan handen en voeten was nog nooit zo makkelijk. Voor de lente en zomer kun je kiezen uit heerlijke knallende kleuren zoals Firey Island, Berry Important of Peppermint. Hou je van kleur, maar hoeft het niet zo te knallen? Kies dan voor Greige, Purple Heart of Pennies for Heaven. Mag het glitteren en durf je het aan om een statement te maken? Tover dan iedere look om met Golden Rule: een transparante lak met gouden glittertjes die iedere kleur laat sprankelen. En echte zeemeerminnen kiezen natuurlijk voor Mermaid’s Tail: een transparant blauw gevuld met grote pailletten in groen en blauw die lijken op de schubben van een zeemeerminnenstaart. Verkrijgbaar sinds deze maand!

Trendy: de kleuren voor het komende seizoen
Hoewel Writing Berries als ultieme trendkleur natuurlijk Berry Important van Sally Hansen kiest, zijn er een aantal kleuren die het volgens de merken zelf helemaal gaan maken dit seizoen. Gelet op de popart trends van het komende modeseizoen is het niet zo gek dat Rimmel London de super vrolijke kleur Hip Hop van Kate naar voren schuift. Dit knallende oranjerood past bij al je outfits: van knalblauw tot rood en natuurlijk wit. Draag het bijvoorbeeld op je tenen als je huid door de zon gekust is of op je vingernagels bij een elegante outfit. John van G heeft als trendkleur nagellak nummer 248: een fuchsia kleur met een parelmoeren finish waarmee je gewoon op Ibiza gezien wilt worden – zelfs als je alleen maar naar Texel op vakantie gaat. Deze kleur is fun en elegant tegelijkertijd en past daarom goed bij je flirterige zomerjurkje en open schoenen, maar past ook heel goed bij flip flops en denim shorts. Jungle Gem heet de kleur van Sally Hansen. Volgens het merk is dit dé trendkleur voor 2013 want je kunt deze het hele jaar door op je nagels tonen. Jungle Gem is een blauwgroene tint (ook wel teal of petrol genoemd) met een glanzende finish. De kleur is chic en doet denken aan de diepten van de zee. De kleur past bij iedere outfit: van cocktailjurkjes en je glamour kerstoutfit tot casual beach wear en je kantooroutfit. Combineer Jungle Gem met Mermaid’s Tale voor een zomerse, glam look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.