donderdag 11 oktober 2012

Verleiding uit verborgen tuinen

Ja, de verbouwing hier in huis is echt voorbij. Nu kan ik heerlijk genieten van een nieuwe keuken, nieuwe badkamer en een nieuw toilet. Lekker alles opnieuw inrichten… en heel veel schoonmaken. Bouwstof gaat nu eenmaal overal inzitten. Net als de geur van de lijm en de nieuw gestuukte muren… Gelukkig heb ik een paar fijne EcoSojawas kaarsen in huis van Oscar & Babette. Vooral die van The Hidden Gardens Collection doen je snel de geur van lijm en verf vergeten.



Verborgen tuinen
Laat je meevoeren naar een geheime zonovergoten tuin in Toscane, stap in een mysterieuze tuin waar het altijd ruikt alsof het net geregend heeft of droom weg in een romantische tuin vol geurige bloemen… en dat gewoon terwijl je lekker op de bank zit bijvoorbeeld of wegdroomt in bad. De geurkaarsen van Oscar & Babette zijn met zorg gemaakt en bevatten uitsluitend onversneden – dus heel pure – parfumoliën. En dat ruik je al wanneer de kaars nog niet brand. Eenmaal aangestoken verspreiden de parfumoliën zich heel geleidelijk, waardoor ze sfeer creëren in je huis zonder ooit overdadig te worden. Heerlijk!

EcoSojawas
Naast de ontzettend heerlijke geuren is er nog iets wat de kaarsen van Oscar & Babette uniek maakt, namelijk de samenstelling ervan. Deze en alle andere kaarsen van dit heerlijke lifestyle merk zijn namelijk gemaakt van EcoSojawas. Deze was bevat geen paraffine en brandt zeer geleidelijk, waardoor je er veel langer plezier van hebt. Ook is de was geurloos, waardoor de heerlijke etherische oliën geheel tot hun recht komen. De kaarsen bieden maar liefst 50 branduren met een heerlijke geur tot aan de laatste minuut. De sojawas is op geheel ecologische wijze verbouwd en gefabriceerd. Ook de verpakkingsmaterialen die worden gebruikt om de kaarsen te verpakken en te verzenden zijn ecologische verantwoord. Kijk, dan ga je natuurlijk alleen nog veel meer genieten van deze heerlijke kaarsen!


De drie heerlijke geuren uit The Hidden Gardens Collection van Oscar & Babette zijn:
Forgotten Flowers – een poederige geurcombinatie van onder meer hyacint en jasmijnblaadjes
Tuscany Treasures – een warme geur vol Toscaanse accenten als sinaasappel, mandarijn en bergamot
Green Garden – een groene geur, zoals de tuin ruikt na een regenbui in de zomer, met dauw, bloemen in de knop en een vleugje ozon
Wat wordt jouw nieuwe favoriet? Ik kan eerlijk gezegd niet kiezen! Gelukkig is weer die tijd van het jaar om kaarsen te branden. Heb ik nog ruim de tijd om van deze heerlijke kaarsen te genieten... en uiteraard te zien of je wel een keuze kunt maken.

Verkooppunten
Deze kaarsen en de andere producten van Oscar & Babette zijn te bestellen via de Oscar & Babette webwinkel en via geselecteerde verkooppunten in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.