woensdag 17 oktober 2012

MODEWKND: dynamische, creatieve kijk op mode

Heb jij dit weekend nog geen plannen en hou je van mode? Ga dan naar het MODEWKND in Amersfoort. Op verschillende locaties organiseert de Modewerkgroep Amersfoort leuke, creatieve workshops en andere activiteiten. Dus hou jij van mode en heb je zin in een dynamisch weekend? Bezoek dan op 19, 20 en 21 oktober het MODEWKND.



Er zullen verschillende modefilms getoond worden op diverse locaties in de stad. Maar er zijn ook workshops. Bijvoorbeeld wildbreien en -haken, of wat dacht je bijvoorbeeld van een transformatie workshop van Jacob Kok, de winnaar van Project Catwalk. Ook zijn er diverse modeshoots en modeshows. Dat wil je als modeliefhebber gewoon niet missen! Kijk gauw op de website www.modeshow.org en “Like” de Facebookpagina. Voor sommige workshops moet je jezelf inschrijven. Dat kan via modewknd@hotmail.nl.


Programma: klik op de afbeelding voor een grotere versie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.