vrijdag 29 november 2013

Feestelijk met pailletten

Als je in de etalages van de kledingwinkels kijkt, dan weet je het zeker: de feestdagen staan voor de deur. De kleding schittert je daadwerkelijk tegemoet. Pailletten en glitters toveren kleding om tot een klein feestje. Niet iedereen durft het aan om zich geheel in de glitters aan te kleden. Maar met deze tips ben jij straks ook het middelpunt van het feest – geheel met pailletten.



Kies één kledingstuk
Hou je van pailletten maar ben je bang dat je er straks uitziet als een kerstbal? Kies dan voor één kledingstuk (en misschien een accessoire) waarin pailletten zijn verwerkt. Je kunt bijvoorbeeld een effen zwarte rok of broek eenvoudig met een top met pailletten combineren. Of kies een simpel, sexy zwart, grijs, rood of zilver jurkje en combineer deze met glitterende schoenen of accessoires.

Kleine pailletten
Je kunt vaak kiezen uit grote pailletten of kleintjes. De kleinere weerkaatsen het licht op een subtielere manier, waardoor je er niet uitziet als een spiegelbol. Jurkjes gemaakt van kleine pailletten lijken vaak eerder te glanzen dan te schitteren. Bovendien kunnen kledingstukken met veel kleine pailletten het effect van schubjes geven waar water overheen stroomt. Dat is een veel subtieler effect dan een paar grote pailletten. Kies je voor een jurk of top met veel kleine pailletten hou dan de rest van je outfit (jasje, schoenen en wellicht accessoires) meer basic.

Accessoires & make-up
Ben je niet bang voor wat geglitter? Combineer je outfit dan met een tasje waarop pailletten zijn verwerkt. De kleur hoeft niet exact overeen te komen met je outfit, maar zorg wel dat het op elkaar afgestemd is. Om het helemaal af te maken kun je ook nagellak met grotere glitters gebruiken. Wat de mogelijkheden zijn voor feestelijke nagels en make-up lees je binnenkort op deze website.


Top M&S Mode
Jurk Mint & Berry
Pumps Colori Shoes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.