woensdag 13 november 2013

Aphrodite: Godin van de schoonheid

Aphrodite is de Griekse godin van de liefde, vruchtbaarheid, seksualiteit en schoonheid. Geboren uit het zilveren schuim van de zee was zij de mooiste vrouw op aarde – en in de Griekse mythologie. Tot op de dag van vandaag staat deze godin symbool voor schoonheid en spreekt ze zeer tot de verbeelding. Geen wonder dat haar naam prijkt op een heerlijke, voor Nederland nieuwe, verzorgingslijn: Aphrodite, het geheim van natuurlijke schoonheid.



Goddelijke huidverzorging
De huidverzorgingsproducten van Aphrodite zijn op zijn zachtst gezegd goddelijk (geloof me, ik heb het mogen uitproberen en ben helemaal fan!). De crèmes, lotions en body butters smelten als het ware in je huid, waarna deze heerlijk zacht en glad aanvoelt. En de geur van ieder product is geraffineerd, natuurlijk en lekker. De gehele lijn bevat olijfolie en is daar nodig verrijkt met cacao boter, vanille, granaatappel, calendula, kamille of extra vitaminen. Voed en verwen je huid, met Aphrodite.

Al het goede uit de natuur
Zoals gezegd bevat de gehele lijn olijfolie. Eigenlijk is dat niet eens zo gek, als je bedenkt dat de producten uit Griekenland afkomstig zijn. Olijfolie wordt daar gebruikt in de keuken, maar ook om de huid te verzorgen. Wist je dat de olie squalane bevat? Dit is een natuurlijke, niet vette vochtinbrenger die eenvoudig en snel in de huid trekt. Ook werkt het heerlijk samen met andere natuurlijke ingrediënten, zoals diverse kruiden. Daarnaast is de olie rijk aan vitamine E – heel belangrijk voor de huid – en bevat het vette bestanddelen die de huid direct laten stralen, maar ook voeden.

Heerlijk & eerlijk
Alle Aphrodite producten worden op eerlijke wijze geproduceerd en bevatten geen conserveermiddelen, parabenen en andere stoffen die de huid niet nodig heeft. Dat is wel zo fijn, vooral voor de bewuste consument die op zoek is naar een huidverzorgingsproduct zonder poespas.

Uitgebreide productlijn
Aphrodite kent een zeer uitgebreid assortiment bestaande uit handcrème, bodylotion, body butter, serums, maskers, scrub en gezichtsreinigers, massage olie, haarverzorging, dag- en nachtcrème, lippenbalsem, beschermende gezichtscrème, baby & mama producten, doucheproducten, zeepblokjes en de mannenlijn Apollon. Voor ieder huid- en haartype wat wils.

Koude winterdagen
Nu de herfst in volle gang is en de winter voor de deur staat, is het nog belangrijker om je huid goed te verzorgen. De gure wind en vrieskou kan de huid namelijk snel doen uitdrogen. Kies daarom eens voor een product dat snel wordt opgenomen door de huid, zoals de Almond & Honey body butter van Aphrodite of de heerlijke Chamomile bodylotion! En smeer je handen regelmatig in met de Mango & Papaya handcrème (aanrader!). De heerlijke geur van tropische vruchten zullen je even laten wegdromen uit de winterse kou. Ook de lippen kun je niet genoeg verwennen met een goede verzorging. Je lippen zullen vooral heel blij worden van de lippenbalsem met cacaoboter. Alle huidverzorgingsproducten trekken snel in de huid, waardoor je je gewoon kunt aankleden. Ook de handcrème trekt snel in. Ideaal als je na het insmeren meteen lekker verder wilt typen.

Wil je meer weten over de heerlijke producten van Aphrodite? Kijk dan op de website van Olive Trade, de importeur van Griekse olijfolie producten. Hier vind je ook een webshop waar je direct je favoriete producten kunt bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.