vrijdag 19 juli 2013

Heatwave: zwoele zomeravond outfits

O wat worden we verwend met deze warmte! En er staat nog een hittegolf voor de deur ook. Dat wordt lekker naar het strand gaan, neerstrijken op een terrasje of aan het zwembad liggen. Wat je ook gaat doen, je zomerse outfit overdag (shorts bijvoorbeeld of een outfit op basis van je bikini) is vaak niet geschikt voor de zwoele zomeravond. Vooral niet als muggen vrij spel hebben. Een goede zwoele zomeravond outfit is luchtig, stijlvol en natuurlijk zomers! En om de muggen op een afstand te houden gebruik je bijvoorbeeld een beetje citroenolie op je huid of een gekke citronella sticker die je op je kleding plakt.




Lekker luchtig: maxidress(Desigual) of rok (Bila) / vrolijk gekleurde topjes (Seafolly en Bonprix) / sexy sandalen (van Haren en Gabor)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.