vrijdag 28 juni 2013

Zomertrend: My Little Pony haar

Ken jij deze vrolijke ponypaardjes nog? Hun weelderige, regenboogkleurige lokken spraken en spreken nog steeds veel kinderen tot de verbeelding, maar om nu zomaar bontgekleurde lokken te nemen… Stijliconen als Katy Perry, Christina Aguilera en Jessie J gingen veel vrouwen al voor met hun dip-dye My Little Pony haren. En deze kregen ze heel simpel dankzij hun stylistes. Want een gekke kleur in je haar is wel leuk, maar ook deze dames gaan niet dagelijks door het leven met groen, roze of blauw haar. De zomertrend van dit jaar is gekleurd haar. En ook jij hoeft geen permanente haarkleuringen te nemen voor deze vrolijke zomerse (festival) look met deze drie methodes. Laat je fantasie de vrije loop en creëer geweldige kapsels.



Veertjes
De Ibiza strandlook voor dit zomerseizoen is het dragen van veertjes in het haar. Deze look is niet alleen zomers, het past ook heel goed bij de hippie sfeer die op dit party eiland heerst. Je kunt natuurlijk buiten op zoek gaan naar vogelveertjes, maar veel makkelijker en eenvoudiger te bevestigen zijn de Featherworkxx Extensions veertjes van Hairworkxx. De extensions zijn makkelijk zelf in je haar te bevestigen, verkrijgbaar in verschillende kleuren en blijven maar liefst 2 maanden zitten. Ook wanneer je doucht, relaxt in het zwembad of de zwoele zeewind met je haar laat spelen.

Kleurrijk
Bij de haarsalon kun je deze kleurrijke look met de Great Lengths Apps laten creëren. Maar je kunt ze ook zelf in je haar aanbrengen, uithalen en weer opnieuw gebruiken. Zorg ervoor dat je de clips tussen je eigen haar plaatst voor meer volume en een onzichtbaar resultaat. De extensions zijn gemaakt van echt haar, waardoor ze niemand zal opmerken dat de lokken niet echt van jou zijn. Je kunt er bovendien mee zwemmen, douchen en je haar op je gewoonlijke manier stylen. Zo geniet je lang van je nieuwe look. Creëer een prachtige, trendy look met extensions in een kleur of juist diverse kleuren in een handomdraai.

Krijten!
Vind je het aanbrengen van extensions te veel gedoe en wil je liever je eigen haar een kleurtje geven? Wat dacht je dan van haarkrijt? Jawel echt krijt wat je aanbrengt op vochtig haar. Even met de steil- of krultang erover heen om de kleur te fixeren en klaar. Het krijt blijft een paar wasbeurten in het haar zitten, naargelang de kleur die je hebt gebruikt en je eigen haarkleur natuurlijk. Hoe lichter het haar, hoe langer de kleuren zichtbaar kunnen blijven. Het is online verkrijgbaar, maar ook bij verschillende drogisterijen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.