donderdag 6 juni 2013

Unieke cadeaus voor Vaderdag

Het is bijna Vaderdag! Jawel, 16 juni is de dag dat je papa verwennen mag. Aankomende maandag vertel ik meer over deze feestdag, maar vandaag doe ik vast wat cadeausuggesties. Want sommige originele Vaderdagcadeaus hebben natuurlijk een beetje voorbereiding nodig. En voor als mijn papa dit leest: nee… hier vind je geen stille hint voor je cadeautje tussen – of toch wel? En het is heel jammer dat mijn papa wél kan koken.



Vernieuwde Amando – voor mannen
Dat Amando een echt mannenmerk is, dat wisten we wel, maar nu het is vernieuwd is het mannenmerk helemaal voor échte mannen. De Amando man is een echte man en dat is aan de vernieuwde verpakking ook goed te zien. De ‘o’ in het logo is zelfs voorzien van het mannelijke teken (het rondje met de pijl) om dit extra te benadrukken. Er zijn vier geur- en bodylijnen: Noir, Mystery, Intense en Sport. Maak papa blij met de verzorgingsproducten van Amando.

Stoere T-shirts
Een stoere papa geef je natuurlijk een stoer T-shirt, bijvoorbeeld van kleine Luke en zijn stoere papa Darth Vader. En wat dacht je van een speciaal Star Trek of superhelden T-shirt? En wat dacht je van de lijn textiel (ook tassen) van The Agents of S.H.I.E.L.D.? Met die stoere, stevige schoudertas zal iedereen op kantoor denken dat je vader een undercover agent bent. Bij WeLoveFine.com kun je deze en andere speciale Vaderdag T-shirts bestellen. Let wel: het moet uit het buitenland komen, dus hou rekening met extra verzenddagen.

Pluche voor papa
Houdt papa van dieren, dan is het adoptieprogramma van het Wereld Natuur Fonds echt iets voor hem. Geef je vader eens een stoere tijger cadeau. Bij het luxe pakket krijgt hij dan een pluche tijger, een adoptiecertificaat en leuke informatie over dit stoere dier. Houdt je vader niet zo van tijgers? Dan kun je ook nog kiezen uit een van de andere dieren. Zoals de ijsbeer, olifant en neushoorn. (foto tijger is gemaakt in Dierenpark Amersfoort door Berry de Nijs).

Winnen: geef papa een sterrenontbijt
Kan jouw papa absoluut niet koken? Dan kan het Dolfinarium in Harderwijk je helpen. En wel in de persoon van Topchef Rik Jansma (links op de foto, samen met de Directeur van Dolfinarium Marten Foppen) bij het met één Michelinster bekroonde restaurant de Basiliek uit Harderwijk. Samen met vijf prijswinnaars zal hij laten zien hoe je het wel moet. Uiteraard eet je dit ontbijt op, op 16 juni tussen de sterren van de zee: de tuimelaardolfijnen in Onder Odiezee. Om kans te maken op deze unieke ervaring kunnen kinderen een foto opsturen van een smerig gerecht van de hand van papa of bijvoorbeeld van hoe de keuken eruit ziet nadat papa een poging tot koken heeft gedaan. De foto kan tot en met woensdag 12 juni worden ingezonden naar vaderdag@dolfinarium.nl. Op 13 juni worden dan de vijf prijswinnaars bekend gemaakt.

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke en originele Vaderdagcadeaus te bedenken. Kijk ook eens in de webshop van Natuurmonumenten of maak zelf een origineel cadeau. Fijne Vaderdag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.