woensdag 15 mei 2013

Ontklit je natte haar met Hairworkxx

Vind je het ook zo heerlijk om te relaxen bij en in het water. Lekker ronddobberen in je favoriete opblaasstoel in het zwembad met een drankje erbij of zwemmen in de zee. Zelf hou ik ervan om te sporten in het water, iedere week weer. Het enige nadeel is dat je haar altijd zo in de klit raakt na het zwemmen, zelfs als je het direct wast. Zwembad- en zeewater maken je haar nu eenmaal een stuk stugger. Gelukkig heb ik nu de Plonter Borstel van Hairworkxx: zeg maar dag tegen je klitten!



Musthave voor je haar
De Plonter borstel heeft een ergonomisch ontwerp waardoor je het makkelijk vast kan houden. Ook kun je hierdoor makkelijk je haar ontklitten van de wortel tot de punten. Dankzij de korte haren van de borstel glij je makkelijk door je haar, zelfs als het nat is, en het voorkomt haarbreuk. Zo ziet je haar er nog gezonder en voller uit. De borstel zorgt tevens voor een heerlijke, ontspannende wellness-hoofdhuidmassage. Wil je een haarmasker of je conditioner goed verdelen over je haar? Dan kun je de Plonter borstel ook gebruiken. Vooral handig als je lang, vol haar hebt. De borstel spoel je na gebruik makkelijk af onder de kraan. Dankzij het compacte formaat past de borstel makkelijk in je handtas, strandtas en natuurlijk sporttas. Voor meer informatie en verkooppunten kijk je op Hairworkxx.com.

2 opmerkingen:

  1. Werkt dit echt? Kyra's haar is soms zo moeilijk te borstelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Writing Berries16 mei 2013 om 08:46

    Hoi Wilma,

    Ik heb zelf krullend haar wat graag met zichzelf in de knoop zit. Vooral als het nat is. Deze borstel helpt echt om e haar makkelijk door te kammen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.