woensdag 1 augustus 2012

Giselle blijft gezicht van Esprit

Er was een beetje verwarring de afgelopen tijd, en de geruchtenmolen stond niet stil in modeland: zou ze nu wel of niet meer voor Esprit te zien zijn. Giselle Bündchen, het Braziliaanse topmodel met de superleuke uitstraling, blijft gewoon het gezicht van Esprit.



'Ze is ons "above the line" model, dat betekent dat ze altijd in onze campagnes het voortouw zal nemen, zelfs als we voor andere campagnes of POS materiaal een ander model vragen,' aldus de woordvoerder van Esprit. Gelukkig maar, want Giselle is Fun en is eigenlijk gewoon de belichaming van Esprit. Ze schittert alweer in de herst/winter lijn genaamd Urban Street Chic. Deze lijn laat ons de warme kant van Esprit zien, in combinatie met heerlijke trendy kleuren, zoals kobaltblauw, donkergroen en bordeauxrood. Ook wit - een kleur die bijna altijd voorkomt in de lijnen van Esprit - is vertegenwoordigd. Het is nog zomer, maar als je deze mooie beelden ziet, dan heb ik stiekem toch wel weer zin in de herfst...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.