vrijdag 22 augustus 2014

Zwoele & frisse zomeravonden

Het is augustus en hoewel we nog best lekker buiten kunnen zitten (al dan niet geplaagd door muggen) kan het in de avonduren ook best wel frisjes worden. We zitten nu eenmaal dichter bij de herfst dan de zomer. Maar hoe hou je het lekker warm als de avonden een stuk koeler worden op een modieuze wijze?


Neem een jasje mee
Een zwoele avond kan zomaar omslaan in een frisse avond. Neem daarom altijd een vestje, jasje of lekkere sweater mee. Het vestje of jasje kun je perfect combineren met een mouwloos topje met broek, op een rokje of flirterig zomerjurkje, een sweater past beter bij een sportieve outfit met legging of je hippe jeansshort. Hou rekening met het omslaande weer en pas jasje, vestje of sweater aan op de outfit die je die dag aantrekt. Een stola (grote omslagsjaal) is natuurlijk ook perfect.

Sokjes in je tas
Heb je de hele dag lekker op je blote voeten gelopen in slippers of sandaaltjes, maar krijg je ’s avonds toch ineens koude tenen? Neem dan sokjes mee in je handtas en eventueel een paar lichtgewicht sneakertjes, zodat je in een handomdraai van schoenen kunt wisselen en weer warme voeten hebt. Ook fijn is het om van die lage enkel-UGG’s te hebben. Het schapenwol verwarmt je voeten en je hebt geen sokken meer nodig. Bovendien staan deze laarsjes ook leuk met een jurkje of rokje en ze zijn verkrijgbaar in vele hippe kleuren.

Gezellig: fleecedekentje
Op veel terrassen worden ze eigenlijk al aangeboden: lekkere warme fleecedekens, zodat je ’s avonds gewoon lekker buiten kunt blijven zitten. Opgerold neemt zo een dekentje overigens weinig plaats in, in je hand- of fietstas. Of leg er eentje standaard in de auto, zodat je er altijd eentje bij de hand hebt. Bovendien is er vaak nog plaats voor twee ook… Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en designs en ze kosten vaak niet heel veel geld. Zo kun je altijd een fleecedekentje vinden die perfect past bij je outfit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.