woensdag 6 augustus 2014

Sexy eyes met Rimmel London, NYC en Miss Sporty

De ogen zijn de spiegels van de ziel. Ze laten zien hoe je je voelt, maar ook wat je van iemand anders vindt. En wij vrouwen kunnen onze oogopslag net even spannender maken dankzij eyeliner, mooie oogschaduw en natuurlijk mascara. Deze maand introduceren Rimmel London, New York Color (NYC) en Miss Sporty nieuwe make-upjes voor een extra sexy oogopslag. (make-up op de foto Miss Sporty Studio Colour Smokey Eye Shadow Smokey Blue eyes en Rimmel Idol Eyes mascara in donkerblauw)


Oogschaduw
Voor een sexy oogopslag begin je natuurlijk met de perfecte oogschaduw. Miss Sporty introduceert de Studio Colour Smokey Eye Shadow in vier prachtige quattro’s. Benadruk je blauwe ogen met Smokey Blue eyes, geef je groene ogen extra flair met Smokey Green eyes en laat je bruine ogen stralen met Smokey Brown eyes. Of ga voor de moderne klassieker Smokey Black. Door de aanwijzingen op de verpakking te volgen, creëer je in een handomdraai sexy smokey eyes.

Intense lijnen
Een eyeliner definieert de vorm van je ogen optimaal voor een extra mooie, sexy en open oogopslag. En met deze eyeliners geef je je ogen een echt ‘oe lala’-effect. Bovendien blijven ze lang zitten, hebben intense kleuren en zijn nog waterproof ook. Dus wat er ook gebeurt: je eyeliner kan het aan. Bijvoorbeeld uit de Scandaleyes serie van Rimmel. Kies eens voor de waterproof gel eyeliner die je met een kwastje heel precies kunt aanbrengen. Of kies voor het nude of intens zwart van de nieuwe Rimmel London Scandaleyes Kohl Kajal pencils. Dankzij de zachte formule teken je kattenogen in een handomdraai. Of neem een van de drie sprankelende kleuren van de Exaggerate Waterproof Eye Definer, verkrijgbaar in groen, aqua en bruin (zie foto). Met het handige sponsje kun je de eyeliner vervagen, handig voor smokey eyes. En als je het aandurft maak je een echt statement met de NYC Big Bold & Precise Liquid Eyeliner. Okay, het zijn eigenlijk shadowsticks, deze dikke potloden uit de Idol eyes lijn van Kate Moss, maar je kunt ze ook gebruiken om je ogen extra te definiëren. Het diepe, hippe paars en sexy brons passen perfect bij de nieuwe mascara’s.

Mascara’s
In dezelfde lijn van Kate Moss Idol Eyes vind je namelijk ook twee mooie mascara’s in intens zwart en hypnotiserend blauw. Het fijne borsteltje komt makkelijk tot bij de kleinste haartjes, voor een intens open oogopslag. Ook van Rimmel is de nieuwe Wonder’full Mascara met arganolie. Je wimpers worden intens verzorgd, terwijl je meer volume krijgt. Bovendien is de verpakking alleen al een cadeautje, dankzij de goudbruine kleur die je meteen aan arganolie doet denken. Wil je nog meer volume? Miss Sporty houdt wel van extra volume en de nieuwe Pump Up Booster Furious Volume Mascara en vooral zonder klontjes. Dankzij het nieuwe innovatieve borsteltje krijg jij extra volle wimpers in een handomdraai. Wil je sexy liever combineren met je engelachtige kant? Dan is de NYC Big Bold Angel Lash Mascara ideaal voor jou. Dankzij het speciale borsteltje lijken je wimpers wel op engelvleugels!

Ben je klaar om je ogen te laten spreken? Dan hoop ik dat je zo genoeg inspiratie op hebt gedaan. Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de drogist en sommige parfumerieën. NYC is exclusief verkrijgbaar Kruidvat en Trekpleister.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.