vrijdag 25 januari 2013

A Fish Named Fred collectie voor SOS Dolfijn

A Fish Named Fred is een gek, eigenwijs en vooral spontaan mode merk voor heren. Het logo – een goudvis met een haaienvin – belichaamt in een keer de humor en liefde voor water en plezier van het merk. Mooie overhemden met knallende kleuren en echte Hawaïshirts, maar ook T-shirts en shorts behoren tot de komende lente en zomercollectie. Maar dat is niet alles: A Fish Named Fred werkt deze zomer samen met SOS Dolfijn, het opvangcentrum voor dolfijnen en walvisachtigen wat te vinden is in het Dolfinarium in Harderwijk. Hiermee draagt A Fish Named Fred bij aan milieubewustzijn.



A Fish Named Fred
Het eigenwijze trendy modemerk voor jonge mannen heeft een apart verhaal. Zo is de naam bedacht door de dochter van de ontwerper: Isabel. Zij houdt van verhaaltjes schrijven en gedichtjes maken en schreef zomaar eens een gedichtje over een visje genaamd Fred. In een gekke bui zei ze tegen haar vader dat wanneer hij een nieuwe kledinglijn zou ontwerpen hij het ‘Fredje vis’ zou moeten noemen. Geheel tegen haar verwachting in kwam deze kledinglijn er: A Fish Named Fred. De eigenwijze lijn is voor heren, maar je mag als meisje zijnde natuurlijk best zijn T-shirt of overhemd uit de kast pikken. De lente en zomer collectie 2013 van A Fish Named Fred is vooral kleurrijk met veel zomerse tinten, zoals geel, knalblauw en oranje. De vrolijke, gebloemde Hawaïshirts hebben echte kokosnootknopen. Maar deze zomer draait het eigenlijk vooral om de Limited Edition T-shirts: een deel van de opbrengst gaat namelijk naar SOS Dolfijn! Daarom zijn de ontzettend spontane campagnebeelden ook gefotografeerd bij de Stichting en in het Zeeleeuwentheater van het Dolfinarium.






Over SOS Dolfijn
SOS Dolfijn is het opvangcentrum voor dolfijnen en walvisachtigen en is gevestigd in het Dolfinarium. Sinds 2004 werkt SOS Dolfijn als zelfstandig opvangcentrum. SOS Dolfijn vangt vooral bruinvissen op, maar je kunt er ook terecht met andere dolfijnensoorten en walvisachtigen. Zo heeft SOS Dolfijn ook wel eens een witsnuitdolfijn in de opvang of een orka. Meer over SOS Dolfijn vind je op de eigen website en op Writing Berries.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.