vrijdag 28 maart 2014

Lente look 2014: vrolijk roze

Het is lente! De zon schijnt en het schijnt dat we dit weekend weer op rokjesdagen worden getrakteerd! Heerlijk! Ook is het tijd om een bezem door je garderobe te halen. Althans… de winterkleren (op een of twee vesten en truien na) mogen wel weer naar achteren in de kledingkast. Het is namelijk tijd voor rokjes, shorts, leggings, flirterige jurkjes en tops en T-shirts met korte mouwen. Maar het is ook tijd voor vrolijke, zomerse, snoeperige kleuren. Een kleur die je deze zomer en lente veel zal zien is roze.


Roze pantertjes
Van poederige pastels tot snoeperig zuurstokroze, maar ook van klassiek oudroze tot knallend magenta! Roze is echt een girly-girl kleur, maar ook als je meer van stoere mode houdt, kun je roze integreren. Combineer voor een stoere, maar fun look een knalroze top met je favoriete jeans of een zwart rokje. Voor een klassieke of zakelijke look combineer je zuurstokroze met grijs of zwart. En wil je gewoon laten zien dat Girls gewoon plezier willen hebben? Dan draag je roze met wit en kies je voor bloemige accenten. Uiteraard kun je ook voor een mooie tas kiezen (bijvoorbeeld uit de collectie van Accessorize) om de lente met roze accenten te vieren!

Lippen om te zoenen
En vergeet niet om je make-up ook af te stemmen op roze. Bijvoorbeeld door een roze lipstick of gloss te gebruiken. Op de foto zie je de nieuwe NYC Cityproof Twistable Intense Lip Color in de kleuren Metropolitan Mauve en Ballroom Blush. Ook zie je hier de nieuwe Lasting Finish Color Rush lipstick balm van Rimmel, een ultrazachte lipbalsem gecombineerd met de intense kleurpigmenten van een lipstick. Op de foto zie je de kleuren (mede uitgekozen door Pop fenomeen Rita Ora) Give Me A Cuddle en Rumour Has It. Voor de gloss-liefhebbers zou je kunnen kiezen voor de Glossy lipbalm van essence, zoals de kleur Berry Cupcake, of de Vinyl Gloss van Rimmel in de kleur Pin Up.

Zuurstok nagels
Maak je roze lentelook compleet met roze nagellak. Er is een ruime keuze aan kleurschakeringen van bijna nude tot knallend. Gebruik ze apart of maak er eens en stoere nailart van (zoals de roze panterprint op de foto). Roze waar niemand om heen kan vind je bijvoorbeeld in de collectie van Essie (Tour de Finance), Catrice (The Pinky and The Brain), Sally Hansen (Berry Important), Rimmel (Oyster Pink) en Miss Sporty (nr. 541 en 543 uit de lente collectie). Geef je nagels nog een beetje extra plezier met de Kitch Me If You Can glitterpolish van Catrice.



Welke roze look ga jij dragen dit zonnige weekend? Deel gerust je foto’s van je nailart, make-up of je outfit op Facebook of via Twitter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.