vrijdag 14 maart 2014

Alle kleuren van de regenboog

De lente is zo zoetjes aan begonnen en we kunnen de zomer bijna aanraken… Tijd om je ook in de kleuren van dit seizoen te hullen. En zagen we vorig jaar al de knallende kleurtjes in de schappen hangen, ook dit jaar zal de mode ons trakteren op felgroen, turquoise, magenta en zonnig geel.



Snoepkleurtjes
De snoepkleurtjes die we terug zien in de nagellak zal ook menig topje, blousje en zelfs broek sieren. Veel kleuren zullen samen je outfit regeren als bonte bloemenpracht, terwijl andere tinten het rustiger aandoen en alleen met een gezellig polka dot (stippen) patroon je kleding hoeft te delen.

Poederige pastels
Ben je niet van de felle kleurtjes? Dan is de tegen hangende trend van poederige pastelletjes echt iets voor jou. Vooral zachtroze, mintgroen en babyblauw voeren de boventoon in deze trend. Zeer stijlvol en ideaal voor de lente, maar ook om te combineren met felle tinten.

Mix & Match
Wat je ook kiest, je kunt van make-up tot aan je schoenen helemaal los. Ook dierenprintjes (in kleurtjes) en etnische printjes die doen denken aan de Azteken zien we veel terug. Alles mag, dus mix, match en have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.