vrijdag 9 augustus 2013

Hippe hapjes & trendy drankjes

Het is echt barbecue weer. Wie steekt er dit weekend de grill aan voor een leuk tuin-, balkon- of parkfeestje met lekkere hapjes en drankjes? Natuurlijk kun je er rosé en wit bier bij serveren, maar meer fashionable zijn cocktails, zowel virgin als alcoholisch en slushies. Maar er zijn ook hippe hapjes die je kunt serveren tijdens een feestje of barbecue. Haal de zomer in huis en geniet!



Parrot Bay
Ik geef het toe, ik moest erg lachen om de reclame van Parrot Bay: give a frozen parrot a good squeeze, waarbij een bevroren papegaai je olijk aankijkt. Van de makers van Captain Morgan rum is er speciaal voor de zomer Parrot Bay alcohol slushies. De Parrot Bay frozen cocktails zijn verkrijgbaar in de smaken Citrus Daiquiri, Piña Colada en Berry Daiquiri. Zet de zakjes minimaal 8 uur in de vriezer, even knijpen en uitschenken in een cocktail glas. Let wel: je proeft de alcohol in deze cocktails minder goed. Niet te snel drinken dus. De Parrot Bay frozen cocktails zijn verkrijgbaar bij Jumbo, Coop, Plus, Hoogvliet, Deen en C1000.

Flexitariërs
De echte bourgondiër wil natuurlijk vlees op de barbecue. Maar als je een feestje organiseert is het natuurlijk wel zo fijn als je rekening houdt met de wensen van je gasten. Zo zet je natuurlijk heerlijke Mediterrane salades neer en biedt je ook vis aan. Maar vergeet ook de vegetariërs of flexitariërs niet. Een flexitariër eet wel vlees, maar houdt ook wel van een makkelijk en lekker vegetarisch alternatief. Verstegen, de kruidenmixer van Nederland, helpt je een handje om lekkere vegetarische gerechten te maken met de nieuwe kruidenzakjes, voorzien van recept. Zo kun je heel simpel een lekkere kikkererwtenburger maken bijvoorbeeld. Op de website van Verstegen vind je heel veel lekkere recepten en kruidenmixen die je barbecue nog lekkerder maken.

Drink & eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.