dinsdag 11 februari 2014

Be my Valentine

Valentijnsdag komt met rasse schreden dichterbij. Tijd om de laatste voorbereidingen te treffen. Zo ben je tot en met donderdag ruim op tijd om een kaartje te versturen en natuurlijk een liefdevol cadeautje te kopen. Met de staking op de bloemenveiling is het misschien lastig (en erg duur) om je geliefde met een rode roos te verblijden, maar er zijn nog genoeg andere liefdevolle en romantische cadeautjes waarmee je je Valentijn kunt verrassen.


Romantiek in de dierentuin
Vorige week kon hier je al alles lezen over de Valentijnsactie in Dierenpark Amersfoort, maar ook andere dierentuinen bieden een romantisch decor voor Valentijnsdag. Zo opent Dierenpark Emmen speciaal voor Valentijnsdag komende vrijdag al haar deuren, zodat je kunt Daten in de Dierentuin. Via de Facebook App van deze dierentuin (te vinden door de dierentuin op Facebook te liken) kun je flirten met iemand die je leuk vindt, maar ook zorgen dat de vonk overslaat tijdens een romantisch Valentijnsdiner bij de haaien of het koraal kunt bespreken. Zo krijgt je Valentijn geheid de vlinders in de buik! De komende twee weken (vanaf Valentijnsdag) verandert de ZOO-route inde ZOEN-route en leer je alles over liefde en romantiek tussen de dieren. De route is overigens uitgestippeld in de vorm van een hart…
Zoo Parc Overloon en AquaZoo Friesland bieden beiden in het weekend na Valentijn (dus 15 en 16 februari) een bijzondere rondleiding georganiseerd genaamd de All You Need Is Love tour. Hierbij leer je alles over hoe dieren elkaar het hof maken, door te parfumeren, sensuele dansen uit te voeren of te vechten voor hun liefje. Natuurlijk breng je in Zoo Parc Overloon een bezoekje aan Nonkel & Kanette en breng je bij Aqua Zoo Friesland een bezoekje aan de zeehonden!


Foto boven Dierenpark Emmen, links Zoo Parc Overloon en rechts AquaZoo Friesland

Romantische drankjes
Natuurlijk hoort er bij een Valentijnsdag of –diner een lekker drankje. Heel ondeugend zijn de roze bubbels van Barefoot: Bubbly Pink Moscato. Een heerlijke bubbelwijn met een romantisch zachtroze kleur en een fruitige smaak. De zoete, mousserende rosé wijn bevat namelijk tonen van mandarijn, granaatappel (een zeer verleidelijke vrucht), frambozen en een vleugje jasmijn! Extra lang nagenieten doe je natuurlijk met slow coffee met de mokken en filters uit de Douwe Egberts Puur lijn. Slow Coffee wordt gezet door heet water op te schenken over de koffie in de filter. Met de bekers en porseleinen filters van Douwe Egberts kun je naar eigen smaak je eigen koffie zetten. Zeer romantisch, omdat je zo lekker lang samen aan tafel bij kaarslicht kunt doorbrengen.

Sexy setje
Naast sexy lingerie en mooie kleding kun je natuurlijk nog meer doen om extra verleidelijk voor de dag te komen. Voor heren geldt dat je best wat extra’s aan je uiterlijk mag doen voor de Valentijnsdate, maar dat geldt natuurlijk ook voor de dames. New York Color heeft een verleidelijke suggestie voor je lippen en nagels. Zo is de NYC Expert Last Nail Polish in de kleur Red Me The News, een warm rood vol parelmoeraccenten, een echte musthave om je nagels te laten schitteren bij kaarslicht. Rock on Ruby is de kleur voor je lippen, gevangen in de NYC Smooch Proof 16H Lipstain. Met deze stift dep je de kleur als het ware in je lippen. Goed laten drogen en je hebt er tot zestien uur plezier van. Zelfs tijdens het diner en natuurlijk een romantische zoen. En vergeet natuurlijk je parfum niet: Katy Perry Killer Queen vol rode fluweelbloemen is dé Valentijnsgeur van dit jaar. Een verleiding die niemand kan weerstaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.