dinsdag 18 februari 2014

€25.000,- van Innocent voor het Nationaal Ouderenfonds

Dankzij 106.146 gebreide mutsjes van de Goedgemutste Breicampagne kon Innocent Smoothies het Nationaal Ouderenfonds een cheque uitreiken van maar liefst € 25.000,-! Een mooi bedrag dat wordt geïnvesteerd in het BoodschappenPlusBus project.



Nieuw record
In januari werden alle 106.146 goedgemutste smoothies verkocht via onder meer AH To Go en de Kiosk op de NS Stations. Per smoothie doneert Innocent twintig cent aan het Nationaal Ouderenfonds. Wie snel kan rekenen komt dan uit op een mooi bedrag van € 21.229,20. Maar om het nieuwe mutsjes record te vieren en omdat Innocent stiekem al op dit bedrag had gerekend, overhandigde zij onlangs de cheque voor € 25.000,-.

BoodschappenPlusBus
Maar wat is de BoodschappenPlusBus nu eigenlijk? De BoodschappenPlusBus haalt eenzame ouderen op om samen boodschappen te doen of om een gezellig uitstapje te maken. Via de website van het Nationaal Ouderenfonds (Ouderenfonds.nl) kun je je hiervoor aanmelden. In Nederland wonen zeer veel eenzame ouderen. Dankzij deze bus zijn ze weer lekker onder de mensen. De nieuwe bus is met behulp van de Goedgemutste Breicampagne mogelijk gemaakt en bevat daarom een subtiel stickertje als hommage aan de vrijwillige breiers.


Karlijn en Maaike (rechts) van innocent overhandigen de cheque ter waarde van € 25.000,- aan Jan Romme, Directeur van het Nationaal Ouderenfonds en zijn collega. / Ouderen op pad met de BoodschappenPlusBus. / Foto boven: Subtiel innocent stickertje op de BoodschappenPlusBus.

Campagne in het najaar
Uiteraard zal Innocent weer aan het einde van het jaar beginnen met het inzamelen van mutsjes. Ook dit keer zal Innocent op jacht gaan naar een nieuw record. Dus misschien is het een idee om vast te beginnen met breien. Wil je zelf wat extra’s doen voor ouderen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij het Nationaal Ouderenfonds. En geef een eenzame ouderen een mooie dag.


Wil je meer weten over de Goedgemutste breicampagne? Kijk dan op InnocentDrinks.nl of lees de vorige artikelen over deze campagne hier op Writing Berries door op een van de volgende plaatjes te klikken:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.