vrijdag 28 september 2012

29 september: Dress Red Day

Morgen is het weer zover: dan is het Dress Red Day. Op deze dag vraagt de Nederlandse Hartstichting aan iedereen om iets roods te dragen. Hierbij geef je aan dat je hart uitgaat naar vrouwen met hart- en vaatziekten. Wist je namelijk dat vrouwen een groter risico lopen te overlijden aan hart- en vaatziekten? Het is zelfs doodsoorzaak nummer 1 onder Nederlandse vrouwen. Dan is het best fijn om te weten dat je een steuntje in de rug krijgt van andere vrouwen. Natuurlijk mogen mannen ook iets roods dragen. Dress Red Day begint onder veel zorgprofessionals al vandaag. Kijk dus niet gek op wanneer je vandaag een verpleegkundige of huisarts in het rood tegenkomt. Ik draag morgen zeker weten iets roods om te laten zien dat ik alle vrouwen met hart- en vaatziekten een warm hart toedraag. Jij doet toch ook mee.


Rode jurk van St. Martens, rode laarsjes met sleehak van Visions, rode sjaal van Billabong.
Meer over Dress Red Day kun je terugvinden op de website van de Nederlandse Hartstichting en op de Facebook pagina van Dress Red Day

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.