vrijdag 8 juni 2012

Oranje boven!

We hebben er met zijn allen naar toe geleefd. De vlaggetjes hangen buiten, het schema hangt op de deur, snacks zijn in huis gehaald: laat het EK 2012 maar beginnen.
Zelfs niet voetballiefhebbers zijn in deze periode aan de buis gekluisterd. Want iedereen is wel in voor een leuk feestje als ‘we’ winnen. Morgen treedt Oranje aan op het voetbalveld tegen Denemarken.
Wat trek jij aan?



Designer dress
Dit jaar is de keuze weer groot in de EK jurkjes, en ze zijn ontworpen door vooraanstaande designers.
Zoals het door Olcay Gulsen ontworpen Supertrash jurkje. Zij ontwierp deze exclusief voor Albert Heijn. Het leukste is dat het knaloranje jurkje op veel verschillende manieren te dragen is. Zowel on als off shoulder, als geheel mouwloos. Als wikkel jurkje of als haltertop – door gewoon de mouwen te gebruiken als halter. De jurk is helemaal oranje, met aan de uiteinde van de mouwen heel subtiel de Nederlandse driekleur.

Of ga je voor de V-dress (met V voor Victory) van Bavaria ontworpen door Spijkers & Spijkers. Deze eigenwijze classy jurk lijkt tweedelig, maar is het niet: de onderkant van het jurkje is koningsblauw en de top – en dat lijkt wel op een openvallend vestje – is oranje. De hals is afgezet met het rood, wit en blauw van de Nederlandse vlag.

Ben je niet echt een jurkjes type dan kun je natuurlijk ook altijd gaan voor een superleuke top. M&S heeft leuke tops voor alle vrouwen ook die met een maatje meer. De leuke oranje top met ‘Goal’ in rood, wit en blauw op de voorkant. Afgezet met zilveren studs.



Appeltjes van oranje
Je kunt ook je huis in Oranje sfeer brengen met Happy Harmony atmosfeerverfrissing van Oscar & Babette. Ook fijn om de voetbalsupporters voor de buis happy en harmonieus te houden. Met de Happy Harmony 100% Natuurlijke Aromatherapie EcoSojawas Geurkaars en de bijbehorende Aromatherapie Mood Mist creëer je een warme en uitnodigende atmosfeer in een handomdraai. De geurkaars en Mood Mist zijn op basis van 100% natuurlijke etherische oliën van de Braziliaanse zoete sinaasappel, amandel, opwekkende tropische Verbena en zacht kruidige kaneel. De set is verkrijgbaar bij de Oscar & Babette webshop: www.oscarenbabette-shop.nl. Ook lekker: Joyful Tea Wellness ‘Retreating Rooibos’ losse theemelange. Fris, fruitig en sprankelend.
Om helemaal klaar – en uitgerust – te zijn voor het komende EK kun je ook heerlijk douchen met sinaasappelbloesem. De shampoo, douche en badolie van Kneipp met oranjebloesemolie biedt pure verwennerij. Het ruikt heerlijk zoet en brengt je helemaal tot rust. Heerlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.