zondag 19 april 2015

LifestyleLab Lente 2015: fris & fruitig de lente in

Donderdag 16 april organiseerde communicatiebureaus Miss Publicity en WE PR het altijd gezellige LifestyleLab voor de pers in het hart van Amsterdam. Het voorzichtige voorjaars zonnetje bracht mij al in lente sferen en na een bezoek aan het LifestyleLab had ik gewoon zin om een terrasje te pakken of lekker naar de camping te gaan, dankzij de heerlijke producten die werden gepresenteerd. De lente wordt namelijk zeer smakelijk, als het aan een paar fijne merken ligt tenminste. (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)


Fris & Fruitig
Het ‘lab’ was weer vrolijk ingericht met de nieuwste producten. Je kon er vooral terecht voor heerlijke drankjes. AriZona (bekend van de mooie artwork op hun ijsthee flessen) introduceert deze lente heerlijk frisse fruitsappen. Uiteraard in net zulke mooie flessen als de bekende ijsthee. De drie smaken – aardbei/citroen, mango en multifruit – vormen de perfecte dorstlessers voor een warme lente of zomerdag. En geloof me, ze smaken heerlijk! Drink je graag water, maar wil je dat zo nu en dan even een beetje opfruiten? Neem dan de mini Karvan Cévitam GO mee in je handtas. Voeg naar smaak een paar druppels aan je water toe en je kunt genieten van een lekker drankje. GO van Karvan Cévitam is verkrijgbaar in de smaken aardbei, ijsthee citroen, cactus/citroen en bosvruchten.



Sprankelend fris
Voor de lente- en zomeravonden op het terras heeft Barefoot echt een heerlijke, licht sprankelende wijn voor je: Barefoot Refresh. Deze nieuwe wijnen in wit, rosé en rood hebben allemaal een lichte bubbel. Lichter dan bijvoorbeeld champagne, prosecco of andere mousserende wijnen. Het sprankelt echt op je tong. De drie wijnen zijn vergelijkbaar met de gewone smaken (dus de wijnen zonder bubbel). Ik ben al een tijdje fan van de wijnen van Barefoot en deze zal geheid in mijn rijtje met favorieten gaan voorkomen.

Zelf limonade maken
Het is zo gezellig en makkelijk om zelf limonade te maken. En met de producten van Kookpunt is dat helemaal niet moeilijk. Helemaal hip voor het komende buitenseizoen is de limonadetap: een grote weckpot (merk Kilner met bijpassende glazen) of glazen stolpfles (merk Kookpunt) met een limonadekraantje. Bij het LifestyleLab werd deze gevuld met een heerlijk mix van citroengras, limoen, een beetje gember, veel water en ijsblokjes en wat perensap om het iets zoeter te maken. Er zijn tal van mogelijkheden: gebruik je eigen smaak (of een van de recepten uit de sappen & smoothies kookboeken) en geniet van de meest heerlijke limonade of andere drankjes.



Sportief met Curves
In het lab was ook een vertegenwoordigster van Curves, de sportclub voor vrouwen aanwezig. Niet om leden te werven, maar om hun nieuwe tussendoortje en maaltijdrepen te presenteren. Deze maaltijdrepen en tussendoortjes zijn – in tegenstelling tot veel andere populaire merken – vooral voorzien van een hoog gehalte aan eiwitten. Heel belangrijk na het sporten voor je spieren, maar ook om gewicht te verliezen. Je kunt zorgeloos genieten van een karamel maaltijdreep of van een chocolade of aardbeien tussendoortje. Enne… ik kan je vertellen, ze zijn echt heel lekker! De repen zijn verkrijgbaar op de verschillende clubs van Curves in Nederland.

Haaranalyse van Guhl
Altijd leuk – vooral als het advies goed is – is het krijgen van een haaranalyse. Ik mocht bij Guhl in de stoel plaatsnemen voor een mooi advies – inclusief producten! Wat ik fijn vond om te horen is dat je het haar bovenop vooral wast met de shampoo en dat de conditioner daarna beter in de lengtes en punten van het haar aangebracht kan worden. Draai je haar nooit droog, maar knijp het overtollige water eruit voordat je olie of andere stylingproducten in het haar doet. Goede tips waar ik zeker blij mee ben. En de Guhl Krulkracht shampoo en conditioner en de Rijke Voeding Monoi olie zijn echt heerlijk in gebruik.

Lifestyle
Naast lekker eten en drinken waren er uiteraard ook nog wat andere lifestyle producten aanwezig. Spannende doodshoofden in metallic kleuren bijvoorbeeld van Jarre. Deze dockingstations voor je iPhone of iPod hebben ingebouwde speakers en zijn leuke gadgets voor in je woonkamer of slaapkamer. Meer woontrends kon je opdoen bij Woonexpress.nl door zelfs een eigen kamer te stylen met leuke woonaccessoires en echte hebbedingetjes.

Kortom: het was weer een heel gezellige ochtend vol lekkere en leuke nieuwe producten. Ik zit in ieder geval weer boordevol lente-inspiratie! O en nog bedankt voor de heerlijk fruitige goodie bag vol 'berries'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.