vrijdag 7 november 2014

Welterusten! Met de leukste slaapkamertrends

Lekker slapen begint met een goed ingerichte slaapkamer en een lekker, stevig bed. Daarin heeft natuurlijk iedereen zijn eigen voorkeuren. Maar je slaapkamer is pas echt helemaal af, wanneer je het bed hebt opgemaakt. En wist je dat je met een nieuw dekbedovertrek de kamer in een handomdraai een andere look kunt geven? En met de leuke herfst/winter 2014/2015 trends van Essenza blijf je variƫren.


Tover bijvoorbeeld je slaapkamer om tot een Peruviaanse kamer, met behulp van de etnische printjes. Of geef een blokhutsfeer aan de slaapkamer met behulp van een dekbedovertrek met edelherten erop. Is je dat allemaal wat te bont? Kies dan voor een prachtig dekbed met romantische bloemen. Voor kinderen is de trend ‘furry friends’ helemaal te gek. Ieder dekbedovertrek bevat guitige en schattige dierenplaatjes. Daar kruip je met liefde onder voor een heerlijke nachtrust!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.