donderdag 6 november 2014

Het weekend ontbijtboek

Ontbijten is lekker en gezond. Maar uitgebreid ontbijten is nog veel heerlijker. Waar we doordeweeks nog wel eens rennend naar de bus of al fietsend een boterham naar binnen proppen, hebben we in het weekend ruim de tijd om er samen of alleen lekker voor te gaan zitten. Compleet met gekookt eitje, salade en croissantje. Maar dat gaat iedere week ook vervelen. Voor leuke ideeën en inspiratie kun je het Weekend ontbijtboek van Yvonne Eijkenduijn gebruiken!


Yvonne, blogger van Yvestown en fotograaf, houdt zelf heel erg van ontbijten, al van kinds af aan. Haar recepten en ideeën wilde ze graag delen en het Weekend ontbijtboek was geboren. Het boek bevat 52 overheerlijke ontbijtjes (voor ieder weekend één). Om je vast lekker te maken: er staan recepten in voor smoothies en zelfgebakken scones… hmmm. O en wat dacht je van een sandwich met kip en sweet potatoes of een sinaasappel gevuld met yoghurt. Alle recepten zijn met elkaar te mixen en te matchen. Dat worden overheerlijke ontbijtjes op bed, op het balkon, terras of aan de keukentafel.
Het boek is leuk voor je zelf, maar is ook een mooi cadeau om weg te geven. Wedden dat jij dan heel veel bijzondere ontbijtjes op bed gaat krijgen!

Het Weekend ontbijtboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Snor.
Prijs € 16,95 | ISBN nummer is 978 90 79961 825.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.