dinsdag 11 november 2014

Gezonde & lekkere drankjes

De herfst is in volle gang. Tijd om wat aan de weerstand te gaan doen. Je eet verse groenten (lekker stamppot!) en natuurlijk fruit. Maar het is ook echt weer om ’s avonds op de bank te kruipen met een warme kop chocolademelk… Of wordt het toch tijd voor iets anders? Om de herfst (en winter) lekker door te komen, volgen hier een paar bijzonder lekkere en lekkere bijzondere drankjes, die ik hoogst persoonlijk kan aanraden. Haal je favoriete mok, beker of glas maar vast uit de kast.


Lombardia GingerLove
Tijdens het Lifestyle Lab kwam ik voor het eerst in aanraking met GingerLove van Lombardia. En eigenlijk ben ik sindsdien fan van het warme citrusdrankje met gember. GingerLove is een creatie van Alain Indria, de eigenaar van het vegetarische restaurant Lombardia in Antwerpen. Alleen de beste bio-citrusvruchten, specerijen en gember zijn opgenomen in het drankje. Je hebt alleen een sachet nodig en heet water. Even roeren en je hebt een heerlijk drankje voor koude herfstochtenden en gure winteravonden. Inclusief dikke schuimlaag! En het is nog goed voor je weerstand ook. GingerLove en de twee andere smaken GreenLove en Coconut Vibrations zijn verkrijgbaar bij De Tuinen. Maar je kunt natuurlijk ook tijdens een citytripje naar Antwerpen bij Lombardia zelf een kopje GingerLove bestellen!

AriZona Green Tea Zero
Ik ben fan van zowel ijsthee als van groene thee. En ook de combinatie (groene ijsthee) weet vaak de weg naar mijn koelkast of glas te vinden. Groene thee is goed voor je. En de Green Tea Zero van AriZona Iced Tea is een groene ijsthee waar je van blijft genieten. Helemaal top is dat er geen suiker in zit, maar dat er honing is gebruikt om de groene thee een beetje zoeter te maken. Daarnaast bevat het ginseng – goed voor je weerstand – als extraatje. Lekker als dorstlesser als je water en kruidenthee een beetje zat bent. De handige fles met het prachtige design (op deze staat een Japanse geisha) past bovendien lekker makkelijk in je handtas, zodat je overal kunt genieten van deze heerlijke ijsthee. Daarnaast kun je de fles na gebruik neerzetten als bloemenvaas, want – net als de designs van de andere AriZona Iced Tea’s – van het bijzondere design wil je blijven genieten. Ik denk dat een bosje gerbera’s binnenkort wel zal prijken in deze mooie fles.

Innocent bij het ontbijt
Vruchtensap drinken bij het ontbijt is goed voor de energie en je bloedsuikerspiegel. Maar ook zeker voor je weerstand. Innocent maakt het extra lekker om vruchtensappen te drinken met de twee nieuwe smaken: orange, pink grapefruit & blood orange en orange & mango. Omdat Innocent alleen gebruik maakt van echt fruit (en geen concentraat) hebben deze sappen een volle smaak. Bovendien is één glas goed voor één portie fruit. Kijk, dat maakt het eten van fruit een stuk gemakkelijker deze herfst en winter. En omdat er alleen echt fruit in de sappen wordt gebruikt, zitten deze ook boordevol vitaminen en mineralen. Win-win volgens de Innocent methode. Ze zijn voor het ontbijt, maar natuurlijk zijn deze Innocent sappen ook heerlijk als oppepper tijdens het breien voor De Goedgemutste Breicampagne.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.