vrijdag 28 november 2014

Bijzonder window shoppen in Den Haag

December staat voor de deur! Al weken lang worden de etalages versierd met Sinterklaasjes en Zwarte Pietjes, met glitterende cadeautjes en hier en daar al een guirlande met kerstballen. The most wonderful time of the year is dan echt aangebroken. Heerlijk vind ik het om nu etalages te kijken. De een is nog mooier of dan de ander… En dan ook nog eens al die leuke lichtjes, de gezellige versiering in de stad en natuurlijk straks bij je thuis. Want door etalages te kijken doe ik meestal leuke trend ideeën op! Met Sinterklaas zijn de etalages al zo mooi, maar met Kerst wordt er pas echt uitgepakt. En helemaal tijdens TINK in Den Haag! En omdat mode, shoppen en etalages moeiteloos met elkaar samen gaan, deze week een Fashion Friday over dit spectaculaire event.


TINK Amazing Shop Windows
TINK Amazing Shop Windows is een winterevenement waarbij iedereen in de Haagse Binnenstad met elkaar samenwerken, dus winkels, kunstenaars en culturele uitbaters zorgen er samen voor dat de stad er zo mooi mogelijk uit komt te zien. Met TINK wil Den Haag onderscheiden als internationale winterwinkelstad. TINK is een initiatief van de Stichting Marketing Haagse Binnenstad. Zoals de naam al zegt staan hierbij de etalages zeer centraal.

Thema: Snow White
Het thema van de Amazing Shop Windows is dit jaar Snow White. Of we nu wel of geen witte Kerst krijgen, in de Haagse etalages zal het rijkelijk gesneeuwd hebben. Het lijkt haast wel een sprookje! Er doen maar liefst 78 winkels mee aan TINK waardoor winkelen een waar winterfestijn wordt. Maar er is meer: tijdens het etalagekijken kun je als winkelend publiek Tinkerbell (wie kent haar niet) tegenkomen. Heb je haar gespot? Dan maak je kans op mooie prijzen. Ook mag je stemmen op de etalage die je het mooist vindt. Hiermee maak je kans op een shopbon ter waarde van € 250,-! De winnende etalage wordt 18 december al bekend gemaakt. De wandelroute van TINK zal verschijnen op TinkTheHague.com. Hier vind je overigens ook meer informatie over de andere evenementen rondom TINK.

Daar krijg je het warm van
Kerst vier je met geliefden. Daarom vind je in de binnenstad overal Hug & Kiss stations! Oe la la! In deze knusse hoekjes mag je met je lief onder de mistletoe kruipen, zodat je het weer lekker warm hebt om verder te shoppen. De binnenstad is overigens ook Tweede Kerstdag geopend. Of het nu koud is of niet, kinderen zullen alsnog rode neusjes krijgen, want het is Rudolph The Red Nosed Reindeer dag. Met die rode neus op maken kinderen kans op een prijs en als je Rudolf of Rudolph heet krijg je sowieso iets leuks. Is een rode neus ineens een leuke fashion statement!

Koning Winter
Kom het zelf bekijken! Vanaf 8 december tot en met Tweede Kerstdag staan de etalages en winkels tot je beschikking. TINK is ook onderdeel van het Koning Winter Den Haag festijn in Den Haag, Scheveningen en Kijkduin (KoningWinterDenHaag.nl) waarbij er nog veel meer te beleven valt in en om de stad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.