vrijdag 31 oktober 2014

Happy Halloween! Last minute kostuums

Help! Het is Halloween! Vanavond of morgenavond heb je een feestje en je hebt helemaal geen tijd gehad om een kostuum bij elkaar te zoeken! Geen probleem, want je hebt vast wel een basis voor een kostuum in de kast hangen. Een paar ideetjes voor last minute Halloween kostuums.


Je favoriete films
Volgens de Huffington Post – die al de hele week last minute ideeën op de website plaatst – kan het heel makkelijk. Halloween kostuums hoeven namelijk niet altijd supereng te zijn, ze mogen ook gewoon zijn. Eigenlijk wat wij met carnaval doen. Kies bijvoorbeeld eens voor een karakter uit je favoriete film of ga als je favoriete acteur of actrice. James Dean droeg vaak jeans met een wit T-shirt. Beetje vet in je haar en je bent klaar voor het feestje. Of trek een overhemd aan, hang deze los over je broek, combineer met een zwarte (nep)bril, zwarte jas en een rode sjaal. Teken een bliksemschicht op je voorhoofd en voilà: Harry Potter. Op de website van Huffingtonpost vind je nog meer snelle kostuum ideeën.

Ren naar de winkel
Winkels als Action en Xenos verkopen ook allerlei snelle Halloweenkostuums. Zo kun je duivelsoortjes, gekleurde pruiken, schmink en mini-kattenoutfitjes in deze winkels vinden. Zo ben je snel klaar en heb je toch een leuk effect. Met haarlak kun je overigens je haar ook een wild uiterlijk geven. Handig als je voor een zombie-look gaat. Gebruik je fantasie en geniet van dit heerlijk enge feest. Want ook in een wit laken kan je al heel leuk Halloween vieren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.