zaterdag 27 september 2014

Loop mee met Curves voor Pink Ribbon

Curves is een innovatieve fitnessketen voor vrouwen die wel hun rondingen willen vieren, maar die overtollige kilootjes niet op prijs stellen. Samen met andere vrouwen train je je lekker in je vel. Beweging – zo blijkt uit onderzoek – kan borstkanker helpen voorkomen. En aangezien borstkanker de rondingen bedreigt, is het eigenlijk heel logisch dat ook Curves zich inzet voor Stichting Pink Ribbon. En wel met de Vriendinnenloop.


Wandelen tegen borstkanker
Op 4 oktober aanstaande organiseert Curves in Utrecht de Vriendinnenloop. Je kunt kiezen uit een wandeling van 7 kilometer of van 12 kilometer. De landelijke opbrengst van het inschrijfgeld, sponsorgeld (want je laat je uiteraard sponsoren!) en overige acties die door Curves worden georganiseerd wordt in zijn geheel gedoneerd aan Stichting Pink Ribbon. Specifieker nog, het gaat naar het Prof. Dr. Aaronson’s Project, een specifiek project van Pink Ribbon dat werkt aan de ontwikkeling van een lichaamsgericht bewegingsprogramma voor borstkankerpatiĆ«nten.

Loop mee!
Zet je zelf ook in tegen borstkanker en doe je lichaam een plezier en loop ook mee met de Vriendinnenloop. Iedereen kent helaas wel een vrouw die borstkanker heeft of heeft gehad. Loop voor haar mee en haal zoveel mogelijk geld binnen. Kijk op de website van Curves en schrijf je in. Voor donaties surf je naar de speciale actiepagina van Curves.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.